Vicdanlar Dondu! Hastane Tuvaletinde Doğum Yapan 19 Yaşındaki Genç Kız Sifonu Çekerek Bebeğini Öldürdü

TAKİP ET

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde vicdanları sızlatan bir olay yaşandı. Henüz 19 yaşında olduğu öğrenilen bir genç kızın karın ağrısıyla başvurduğu acil servis tuvaletinde doğum yaptığı ve doğurduğu bebeğinin üzerinden sifonu çekerek öldürdüğü öğrenildi.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde vicdanları sızlatan bir olay yaşandı. Henüz 19 yaşında olduğu öğrenilen bir genç kızın karın ağrısıyla başvurduğu acil servis tuvaletinde doğum yaptığı ve doğurduğu bebeğinin üzerinden sifonu çekerek öldürdüğü öğrenildi.

Olay, Zonguldak Çaycuma ilçesinde meydana geldi. 19 yaşında ve 8 aylık hamile olduğu öğrenilen Aygül A. isimli bir genç kızın şiddetli karın ağrısı şikayeti ile gittiği bir hastanenin acil servisin tuvaletinde doğurduğu erkek bebeğin üzerinden sifonu çekerek bebeğini öldürdüğü öğrenildi. 

BEBEĞİNİ KLOZETE DÜŞÜRDÜ ACIMADAN ÜZERİNDEN SİFONU ÇEKTİ

Geçtiğimiz Pazartesi günü meydana gelen olayla ilgili alınan bilgilerde, Çaycuma ilçesinde ikamet etmekte olan 19 yaşındaki Aygül A. ve annesi Sibel A.’nın genç kızın şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastaneye başvurdukları öğrenildi. Genç kız hastanede muayene sırası beklediği anlarda ağrılarında şiddetli bir artış yaşandı. Acil servisin tuvaletine giren genç kızın burada doğum yaptığı ve henüz yeni doğan erkek bebeğini klozete düşürdüğü öğrenildi. Klozete düşen bebeğinin üzerinden sifonu çeken cani anne bebeğinin ölümüne sebep oldu.

ANNE VE KIZ TUTUKLANDI

Bebeğinin üzerine sifonu çekerek öldüren genç kız hastanede yapılan ilk müdahale sonrasında Zonguldak Kadın Doğum hastanesine sevk edildi. Polis ekiplerinin gözetimi altında tedavi olan genç kız daha sonra yanındaki annesi Sibel A. ile beraber gözaltına alınarak ifadelerinin ardından Adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan anne ve kızın cezaevine gönderildiği bilgisi verildi.

 

Zonguldak Çaycuma Bebeğin üzerinden sifon çekti 19 yaşında tuvalette doğum yapan kız Acil servis