Vergi dairesinde gaz sızıntısı! 25 kişi hastaneye kaldırıldı

TAKİP ET

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yer alan Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nda doğal gaz sızıntısı yaşandı. Doğal gaz sızıntısı nedeniyle 25 kişi tedavi edilmek için hastaneye sevk edildi.

Yeni gelen bilgilere göre korkutan olay, sabah vakitlerinde Rıfat Börekçi Caddesi'nde yer alan Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nda yaşandı. Kurumun yemekhanesinde görevli personel, baş dönmesi ve mide bulantısı gibi sıkıntılar sebebiyle meydana gelirken bazı çalışanlar ise kurum içerisinde baygınlık geçirdi.

25 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

İhbarın ardında olay yerine çok sayıda sağlık ekibi gönderildi. Sağlık görevlileri bayılanlara yaptığı ilk müdahalesinin ardından durumu kötü olan 25 kişi ise ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk ederek tedavi altına aldı. Bina ise tedbir nedeniyle boşaltıldı. Doğal gaz ekipleri binada yaptıkları incelemenin ardından sıkıntının sebebini buldu. Araştırma neticesinde binadaki doğal gaz tesisatında kaçak olduğu fark edildi. Binadaki gaz kaynağı kesildi.

‘DİĞER ARKADAŞLARIN DA DURUMLARININ İYİ OLDUĞU SÖYLENDİ’

Kurumun mutfak personelleri olarak çalışan Yusuf Gümüş, kendisinin de gazdan etkilendiğini; fakat durumunun kötü olmadığını ifade ederek, "İlk önce herkes birden rahatsızlandı. İlk başta biz bir rahatsızlıkları var diye düşündük, ondan sonra diğer arkadaşlar da bayılmaya başladı. Ambulans çağırmak zorunda kaldık. Şu an durumum iyi, sadece biraz tansiyonum düşmüş o kadar. Diğer arkadaşların da durumlarının iyi olduğu söylendi" şeklinde konuştu.

Ankara doğal gaz sızıntı