Veliler Darp Etmişti! İstanbul'da Kız Öğrencisini Oyuncu Olma Vaadiyle Kandırarak Taciz Eden Öğretmenden Akıl Almaz Savunma

TAKİP ET

İstanbul Fatih'teki bir lisede kız öğrencisini oyuncu olma vaadiyle kandırarak taciz ettiği öğrenilen bir öğretmen veliler tarafından darp edilmişti. Sapık öğretmenin kendisini 'Alkollüydüm, ayrıldığım sevgilim sandım' ifadeleriyle savunduğu öğrenildi.

İstanbul Fatih’teki bir lisede kız öğrencisini oyuncu olma vaadiyle kandırarak taciz ettiği öğrenilen bir öğretmen veliler tarafından darp edilmişti. Sapık öğretmenin kendisini ‘Alkollüydüm, ayrıldığım sevgilim sandım’ ifadeleriyle savunduğu öğrenildi.

Olay, İstanbul Fatih’te yer alan bir lisede yaşandı. alınan bilgilere göre, lisede görev yapan beden eğitimi öğretmeni S.Ö’nün kız öğrencilerinden birini evinde reklam çekimi yapılacağını söyleyerek oyuncu olma vaadiyle evine davet ettiği öğrenildi. Kız öğrencisini evine davet eden sapık öğretmenin öğrencisine evinde tacizde bulunduğu öğrenilmişti. 

VELİLER DARP ETMİŞTİ

Olay sonrasında, veliler ve mahalle sakinleri S.Ö isimli öğretmeni darp etmiş ve polis ekipleri öğretmeni öfkeli kalabalığın elinden zor almıştı. Polis tarafından gözaltına alınan sapık öğretmen çıkarıldığı mahkeme tarafından ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklu yargılanarak cezaevine gönderilmişti. 

‘AYRILDIĞIM SEVGİLİM SANDIM’

İfadesi ortaya çıkan sapık öğretmen S.Ö’nün ilk olarak öğrencisini evine götürmediğini ve telefondan da taciz etmediğini savunmuştu. Olay günü alkollü olduğunu ve 5 şişe yüksek alkol aldığını söyleyen S.Ö, öğrencisini sürekli kavga edip barıştığı sevgilisi sandığını söyledi. 5-6 kişinin olay sonrasında kendisini darp etmeye başladığını söyleyen SÖ., yüzüne darbe alarak yere uzandığını ve polis memurlarının olay yerine gelmesiyle kalabalığın elinden kurtulduğunu söylediği öğrenildi. öğrencisini taciz etmediğini iddia eden öğretmenin öğrencisini görüp görmediğini hatırlamadığını söyledi. 

 

İstanbul Fatih Veli Öğretmen Taciz Öğrenci Savunma Oyuncu olma vaadi