Ve Kar Geliyor! Meteorolojiden Yeni Hafta İçin Kar Yağışı Uyarısı

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni haftanın hava durumu tahminleri yayınlandı. Yayınlanan son hava durumu tahmin raporuna göre kasım ayı artık iyiden iyiye kendini hissettirmeye başlayacak. Hava sıcaklıklarında gittikçe düşüş yaşanırken yeni haftada hafta boyunca soğuk hava etkili olacak. Doğu Anadolu Bölgesi'nde ise Salı günü itibariyle kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni haftanın hava durumu tahmin raporu açıklandı. Bugün Türkiye genelinde hissetmem soğuk hava hafta boyunca etkili olmaya devam edecek. Deniz bölgesinde Pazartesi günü sağanak yağış etkili olurken cuma gününe kadar sağanak yağışlar bütün yurdu etkisi altına alacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Salı günü Erzurum Bayburt Ardahan ve Kars'ta kar yağışı bekleniyor. Güneşli hava Ege ve Akdeniz bölgelerinde etkisini gösterecek fakat İstanbul'da da hava sağanak yağışlı olacak.

KAR İSTANBUL'UN KAPISINA DAYANACAK

Yurdun büyük bölümü cuma günü itibari ile soğuk havanın etkisi altına girerken birçok ilde kar ve sağanak yağış etkili olacak. Anadolu illerinde hafta boyunca etkili olan kar yağışı İstanbul'un kapısına kadar da dayanacak. Bolu'da perşembe ve cuma günleri kar yağışı bekleniyor.

 

meteoroloji hava durumu hava durumu son dakika meteoroloji son dakika kar istanbula kar yağacak mı son dakika haber