Ve Geliyor! Meteoroloji 5 Günlük Hava Durumu Tahminlerini Yayınladı

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu tahminlerini yayınladı. İstanbul'un bazı bölgelerinde sağanak yağış etkili olmuştu. Vatandaşlar da yeni Haftaya henüz başlarken hava durumunu nasıl olacağını merak ediyordu. Temmuz ayının bitiminde sayılı günler kala Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre yeni haftada İstanbul sağanak yağışın etkisi altına girecek. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 5 günlük hava durumu tahmini.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu tahminlerini yayınladı. İstanbul’un bazı bölgelerinde sağanak yağış etkili olmuştu. Vatandaşlar da yeni Haftaya henüz başlarken hava durumunu nasıl olacağını merak ediyordu. Temmuz ayının bitiminde sayılı günler kala Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre yeni haftada İstanbul sağanak yağışın etkisi altına girecek. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 5 günlük hava durumu tahmini.

Meteoroloji yeni haftanın hava durumu tahminlerini paylaştı. Dün İstanbul'da yerel sağanak yağış geçişlerinin etkili olmasının ardından yeni haftada hava durumu nasıl olacak sorusunun yanıtı merak edilmeye başlanmıştı. Temmuz ayı başladığı günden bu yana aşırı sıcaklıklar etkili olurken sıcaklıkları ay sonuna kadar etkisini göstermeye devam edecek ancak bu hafta içerisinde sağanak yağışlar da bekleniyor. Bugün yurt genelinde sıcak bir hava hakim olurken orta ve Doğu Karadeniz'de ise sağanak yağış kendini gösterecek. 

YAĞIŞLAR GELİYOR
Sağanak yağışlar ise Salı günü başlayacak ve tüm yurdu etkisi altına alacak.  Marmara ve Ege başta olmak üzere sağanak yağışlar cuma gününe kadar Yurt genelinde sürecek. Hava sıcaklıklarında ise herhangi bir düşüş beklenmiyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 5 günlük hava durumu tahmini;

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji 5 günlük hava durumu tahmini son dakika hava durumu son dakika hava durumu istanbul son dakika haberi meteoroloji son dakika