Ve Arda'nın Eşi Aslıhan Doğan Konuştu: Hiçbir Üçüncü Şahıs, Bana ve Aileme Zarar Veremez

TAKİP ET

Arda Turan ve Berkay'ın önceki gece Emirgan'da bir mekanda yaşadıkları kavga magazin basınına bomba gibi düştü. Arda Turan'ın ünlü şarkıcının eşini taciz ettiği ve bu kavganın Bu nedenle çıktığı iddia edildi. Arda Turan iddiaları kabul etmezken Onur Baştürk'e yaptığı açıklamada, 'Geldi, ensemden tuttu. Sebebini Berkay'a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın' dedi. Yaşanan bu olayın ardından en çok merak edilen konu ise Arda Turan'ın Eşinin bu konuya ne diyeceğini. Aslıhan Doğan olayla ilgili sessizliğini sosyal medya hesabından bozdu.

Arda Turan ve Berkay'ın önceki gece yaşadıkları kavga sosyal medyayı çalkaladı. İddiaya göre ünlü futbolcu aralarında Burak Yılmaz'ın da olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan’daki bir mekanda eğlenmeye gitti. İlerleyen saatlerde mekana şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin de geldi. İki grup yan yana localarda eğlenirken bir süre sonra aralarında tartışma çıktı. İddiaya göre Berkay Sigara içmek için mekanlar dışarıya çıktığı sırada Arda Turan Şahin'in yanına giderek  “Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım” dedi.

ARDA KAFA ATTI

Berkay bu sözleri duyunca Arda Turan'a dönerek, “Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız” dedi. Arda Turan ise bu olayın üzerine gerilerek Berkay'a kafa attı. Ünlü şarkıcı kanlar içerisinde kalınca arkadaşları ve eşi tarafından hastaneye kaldırıldı. Yine iddiaya göre Arda Turan daha sonra hastaneye giderek Berkay'a eşini olduğunu bilmiyordum diyerek özür diledi.

NİYE ÖZÜR DİLEYEYİM

Arda Turan bu olayın basına yansımasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Evet bir tartışma yaşanmıştır, ama sebebi haberleştirildiği gibi namus meselesi değildir”  ifadelerini kullandı.  kelebek yazarı Onur Baştürk bu açıklamanın ardından Arda Turan'ı arayarak “Neler oldu? Açıklamanda ne demek istedin?” diye sordu.  Arda Turan ise olayı daha fazla büyütmek istemediğini belirterek, “Sadece şunu yazabilirsin” deyip topu karşı tarafa attı: “Geldi, ensemden tuttu. Sebebini Berkay’a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın.”  ifadelerini kullandı. Berkay'dan özür dilediği iddialarına ise ünlü futbolcu, “Öyle bir şey yapmadım, niye özür dileyeyim?” açıklamasını yaptı.

EŞİMİ TANIMAMASI MÜMKÜN DEĞİL

Berkay'ın eşi Özlem Şahin ise olaydan sonra yaptığı açıklamada, “Arda yanıma gelip, kulağıma eğildi. ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım’ dedi. Berkay bunu gördü. Aralarında tartışma çıktı. Eşim bana döndüğü sırada Arda kafa attı”  ifadelerini kullanmıştı.  Arda Turan'ın attığı kafa nedeniyle burnu kırılan Berkay ise olayın ardından bütün hukuki yollara başvuracağını belirterek, “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Bugün ameliyat olacağım. Arda’nın benim eşimi tanımamasına imkân yok. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var.” dedi.

ASLIHAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Gündeme bomba gibi düşen da olayın ardından en çok merak edilen konu doğumda sadece 2 hafta falan Arda Turan'ın eşi Aslan Doğan'ın ne açıklama yapacağı idi.Instagram hesabından bir açıklama yapan Aslıhan Doğan, "Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin, ve hiçbir 3.şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar..." ifadelerini kullandı.

son dakika berkay ve arda turan arda turan berkay kavgası aslıhan doğan özlem ada şahin