Vatanım Sensin 27. Yeni Bölümde Neler Yaşanacak!

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin yayınlanan son bölümünden sonra yeni bölümü hakkında herkesi merakta bıraktı. Dizinin yeni bölümü ile ilgili merak edilenler yayınlanan 27. Bölüm fragmanı ile birazda olsa cevap buldu. Dizinin yayınlanan fragmanında Stavro'nun Cevdet ile ilgili gerçekleri öğrenip öğrenmeyeceği konusu oldukça merak konusu oldu. Öte yandan Azize de Cevdet'ten gerçekleri duymak istiyor. Vatanım Sensin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Vatanım Sensin yayınlanan son bölümünden sonra yeni bölümü hakkında herkesi merakta bıraktı. Dizinin yeni bölümü ile ilgili merak edilenler yayınlanan 27. Bölüm fragmanı ile birazda olsa cevap buldu. Dizinin yayınlanan fragmanında Stavro’nun Cevdet ile ilgili gerçekleri öğrenip öğrenmeyeceği konusu oldukça merak konusu oldu. Öte yandan Azize de Cevdet’ten gerçekleri duymak istiyor. Vatanım Sensin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak?

Vatanım Sensin her hafta olduğu gibi bu hafta da büyük bir macera ile ekranlara gelecek. Yayınlanan fragmanda, Yıldız ve Ali Kemal arasında gerçekleşen diyalog dikkatleri çekiyor. Yıldız Leon’da yaşadığı hayal kırıklıkları sonrasın artık hayatında onunla sonuna kadar olabilecek tüm zorlukları birlikte sırtlayabileceği biri olmasını istiyor. Peki Ali Kemal her şeyi bir kenara bırakarak cesaret gösterip Yıldız’a karşı hissettiklerini söyleyebilecek mi? Cevdet’i takip eden Stavro Cevdet’in gerçek görevini öğrenecek mi? Azize ile yüz yüze gelen Cevdet Azize’nin sorularına yanıt verebilecek mi? merak edilen tüm soruların yanıtı Vatanım Sensin’in bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde yanıt bulacak.

27. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Azize yaşanan her şeyden sonra tüm parçaları tek tek birleştirmeye çalışıyor. Cevdet’in tahmin ettiğinden çok daha farklı bir durumda olduğuna inanan Azize aklındaki doğru cevabı bulabilmek için Cevdet’le yüz yüze geliyor. Öte yandan Leon kaçak hayatı sürmeye devam ederken böyle bir hayat sürmek istemiyor ve taraf değiştirme konusunda düşünmeye başlıyor. Leon’un bu fikri Cevdete de gayet iyi bir fikir geliyor. Stavro ise kılık değiştirerek Cevdet’i takip etmeye başlıyor. Stavro Cevdet’i takip ettiğinde Cevdet’le ilgili gerçeği öğrenecek mi?

 

vatanım sensin kanald 27. bölüm yeni bölüm fragman halit ergenç bergüzar korel