Vatan Şaşmaz'ın Hamile Olan Eşinden Açıklama: "Prim Vermeyin"

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde eski manken Filiz Aker tarafından Beşiktaş'ta yer alan lüks bir otelin odasında öldürülen Vatan Şaşmaz'ın hamile olan eşi Yasemin Şaşmaz olaydan günler sonra açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde eski manken Filiz Aker tarafından Beşiktaş’ta yer alan lüks bir otelin odasında öldürülen Vatan Şaşmaz’ın hamile olan eşi Yasemin Şaşmaz olaydan günler sonra açıklama yaptı. 

Ölümüyle herkesi yasa boğan ve cinayete kurban giden ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın 4 aylık hamile olduğu öğrenilen eşi Yasemin Şaşmaz eşinin yaşamını yitirmesinin üzerinden 4 gün geçtikten sonra suskunluğunu bozdu. 

‘HER ZAMAN KALBİMDE OLACAK’

Yasemin Şaşmaz basın kuruluşlarına gönderdiği açıklamasında, "Sevgili eşim, bebeğimin babası, karakteri, güler yüzlülüğü, adamlığı, iyi kalpliliği, hiç bozmadığı çizgisiyle tüm Türkiye'nin ve hepinizin çok sevdiğini bildiğim; birçoğunuzun mesai arkadaşlığı yaptığınız Vatan Şaşmaz'ın ardından hepinizin benden bir açıklama beklediğinin bilincindeyim. Gerek konunun hassasiyeti, gerek yaşadığım tarifsiz acı ve hissettiklerim dolayısıyla söyleyecek çok fazla sözüm olamıyor maalesef. Söyleyebileceğim ve bildiğim tek şey; en değerli varlığım eşim Vatan'ın, her zaman kalbimde, her zaman bizimle olacağıdır. Öncelikle hepinize cenaze boyunca gösterdiğiniz anlayıştan dolayı çok teşekkür ederim. Bundan sonraki dönemde de, başta doğacak bebeğimiz, sonrasında ben, ailem, Safiye annem ve de Vatan'ın anısına olan saygınızdan ve sevginizden dolayı anlayışınızın devam etmesini diliyorum. Yapılacak haberler ve yayınlanacak görüntülerin içerikleri ile ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmesindeki tutumunuzu devam ettirmeniz, asılsız haberlere, dedikodulara prim vermemeniz, bu zor dönemde de bize verebileceğiniz en büyük destek olacaktır." ifadelerinde bulundu.

ERKEK BEBEK DÜNYAYA GETİRECEK

Öte yandan öldürülen ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın 4 aylık hamile olan eşi Yasemin Şaşmaz’ın dünyaya getireceği bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğu öğrenildi.

 

vatan şaşmaz cinayet filiz aker yasemin şaşmaz açıklama vatan şaşmaz cinayeti