Vatan Şaşmaz Cinayetinde Bir Sır Daha Çözüldü: Daha Önce Hiç Gitmemiş

TAKİP ET

Türkiye'yi şoka uğratan Vatan Şaşmaz cinayetinde sır perdeleri bir bir aralanıyor. Eski manken Filiz Aker tarafından otel odasında vurularak öldürülen Şaşmaz cinayetinde yeni ayrıntı ortaya çıktı.

Türkiye’yi şoka uğratan Vatan Şaşmaz cinayetinde sır perdeleri bir bir aralanıyor. Eski manken Filiz Aker tarafından otel odasında vurularak öldürülen Şaşmaz cinayetinde yeni ayrıntı ortaya çıktı.

İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Conrad isimli lüks bir otelin odasında ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra kafasına sıkarak intihar eden Filiz Aker ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntı daha paylaşıldı. Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili soruşturmasına devam ederken tüm belgeler ve güvenlik kameraları tek tek incelemeden geçirildi. Yapılan incelemelerde ortaya çıkan bir detayda cinayet sonrasında ortaya atılan iddialardan biri olan Şaşmaz’ın o otele daha önce gittiği izine rastlanmadığı öğrenildi. 

ŞAŞMAZ DAHA ÖNCE O OTELE HİÇ GİTEMİŞ

Vatan Şaşmaz’ın herkesi şaşırtan ve yasa boğan ölümünün ardından polis ekiplerinin detaylı incelemeleri sürüyor. Polis ekipleri Filiz Aker’in yeğeni olan Dora Ercan ve eşi dahil otel personeli olmak üzere 5 kişinin ifadesine başvurduğu öğrenildi. Şaşmaz’ın ölümü sonrasında ortaya atılan birçok iddiadan biri olan daha önce o otele gittiği konusunda hiçbir bulguya rastlanmadığı belirtildi. Yapılan kamera incelemelerinde de Vatan Şaşmaz’ın lüks otele daha önce gelmediği belirlendi. ayrıca polis ekiplerinin Şaşmaz ve Aker’in cesetlerini bulduğu odaya girdiklerinde ikilinin cep telefonlarının tamamen kapalı olduğu ve telefonlarını kimin kapattığının netleştirilemediği bilgisi de verildi. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

 

vatan şaşmaz filiz aker cinayet soruşturma detaylar otel sır