Vanlı Muhtar'ın İsmiyle Başı Dertte! Gittiği Her Yerde İmine Şakayla Karşılaşıyor

TAKİP ET

Van'da muhtarlık yaptığı öğrenilen bir vatandaşın ismi ile başı tatlı bir belada. Her gittiği yerde ismine espri yapılan Vanlı muhtar artık bu durumu gülümseyerek karşılıyor. Vanlı muhtarın ismini duyan herkes şaşıp kalıyor.

Van’da muhtarlık yaptığı öğrenilen bir vatandaşın ismi ile başı tatlı bir belada. Her gittiği yerde ismine espri yapılan Vanlı muhtar artık bu durumu gülümseyerek karşılıyor. Vanlı muhtarın ismini duyan herkes şaşıp kalıyor.

Van’ın Erciş ilçesinde muhtarlık yaptığı öğrenilen ‘Azrail Yok’ isimli bir vatandaşın başı ismiyle dertte her gittiği yerde veya ismini telaffuz ettiği yerlerde ismine espri yapılan Vanlı muhtarın başına fıkra gibi olaylar geldiği öğrenildi.

ARTIK ŞAKALARI GÜLÜMSEYEREK KARŞILIYOR

Erciş ilçesinde yer alan Yardım mahalle muhtarı Azrail Yok’un artık ismine yapılan esprileri gülümseyerek karşıladığı hatta kendisinin de artık ismine espriler yaptığı öğrenildi. ismiyle başı tatlı belada olan muhtarın sokakta, yolculuk esnasında, evde, kahvede hatta sosyal medyada çeşitli esprilere maruz kaldığı öğrenildi. 

DÖRT BÜYÜK MELEKTEN BİRİNİN İSMİNİ TAŞIMAKTAN MUTLU

Esprilerin odağındaki Azrail Yok isimli muhtarın yaptığı açıklamalarda, ismiyle çok mutu olduğu ve dört büyük melekten biri olan ‘Azrail’in ismini taşıdığı için mutluluk duyduğunu belirttiği öğrenildi. İsmine ve soy ismine espriler yapılsa da bu ismin kolaylıkla hafızada kaldığını belirten muhtarın zaman zaman fıkra gibi olaylar yaşadığını söylediği öğrenildi.

‘YAŞIM GENÇ, BEN ÖLMEK İSTEMİYORUM’

Zaman zaman başından fıkra gibi olayların geçtiğini belirten muhtar, artık yaşadığı olayları tebessümle karşıladığını belirterek başından geçen en sık olaylardan birine örnek verdi. Bazen esnafın önünden geçerken selam verdiğini söyleyen muhtar, esnaftan bazılarının ‘Muhtar iyi ki buradan geçtin de bize ölümü hatırlattın, ticaretimizde yanlış yapmayız.’ dediğini bazılarının da ‘Azrail benim yaşım genç, buradan geçme, ben ölmek istemiyorum.’ şeklinde espriler yaptığını söyledi.

 

Vanlı muhtar Azrail Yok İsmiyle dalga geçilen muhtar Vanlı muhtarın isim hikayesi