Van'da Akraba Kavgası Kanlı Bitti! 2 Kişi Öldü 3 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Van'ın Erciş ilçesinde akrabalar arasında çıkan kavga kanlı bitti. Eli silahlı bir şahıs amcaoğlunun evine gelerek dehşet saçtı.

Van’ın Erciş ilçesinde akrabalar arasında çıkan kavga kanlı bitti. Eli silahlı bir şahıs amcaoğlunun evine gelerek dehşet saçtı. 

Gelen bilgilere göre Van’ın Erciş ilçesinde akrabalar arasında çıkan kavgada kan gövdeyi götürdü. İlçe merkezine 45 kilometre uzaklıkta yer alan Ortayayla mahallesinde yaşanan olayda, Sunullah D. isimli bir şahsın daha öncesinde tartışma yaşadığı amcaoğlu Alaettin D.’nin evine gelerek eline aldığı silahla rastgele ateş açmaya başladığı iddia edildi. Gelen diğer bilgilere göre, şahsın ateş açtığı esnada olay yerinde bulunan aynı aileden anne Fatma D. ve baba Alaettin D. ağır yaralanarak hayatını kaybetti. Aynı aileden olan ve yaşları 13 ile 16 arasında değişen Gönül, Tayfun ve Gülistan D. isimli üç çocuk açılan ateş ile çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayın ardından kaçan Sunullah D. jandarma ekipleri tarafından her yerde aranırken hayatını kaybeden Fatma D. ve Alaettin D. ambulanslarla otopsi için Erciş Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

 GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Öte yandan açılan ateşle çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenilen üç çocuk Van’da bulunan çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde ve Erciş Devlet Hastanesi önünde güvenlik güçlerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı belirtildi. Yaşanan vahşi cinayet sonrasında Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı ve olayla ilgili güvenlik güçlerinin detaylı incelemesinin sürdürüldüğü öğrenildi.

 

van erciş akraba kavgası cinayet 2 ölü 3 yaralı kanlı kavga