Van Persie'den Barcelona Açıklaması

TAKİP ET

Barcelona ile ilgili transfer konusuna açıklık getiren Fenerbahçe'nin Hollandalı Yıldız'ı Robin van Persie, taraftarın yoğun ilgisinden de memnun olduğunu belirtti.

Günlerdir Robin van Persei'nin Barcelona'nın transfer listesinde yer alıp almadığı konuşuluyordu. Yıldız oyuncu ise Barcelona ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız oyuncusu Persei, Fenerbahçe ile 2,5 yıllık anlaşması olduğunu vurgulayarak "Ama futbolda ne olacağını bilemezsiniz. Hiçbir plan yapılamayacağını öğrendim" dedi. Türkiye'ye ilk geldiklerinde ailece bazı zorluklar yaşadıklarını ancak bu durumların geçtiğini belirtti. "SNEİJDER VE KUYT'TAN YARDIM ALDIM" Robin van Persie, çocuklarının çevreye çabuk uyum sağladığını ve hızla yeni arkadaşlar edindiğini söyleyen yıldız futbolcu, bu durumdan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Bu konuda Wesley Sneijder ve Dirk Kuyt'tan destek aldığını belirten Persie, taraftarın ilgisinden de mutluluk duyduğunu vurguladı.

Fenerbahçe barcelona transfer listesi dirk kuyt fenerbahçenin yıldız futbolcusu hollandalı yıldız hollandalı yıldız robin van persie robin van persie robin var persie barcelona robin var persie barcelona transfe