Vali'nin Seks Kasetini Ortaya Çıkaran Gazeteciye Hapis Şoku!

TAKİP ET

Hindistan'da yaşanan olayda BBC eski muhabiri olan Vinod Verma bir eyalet Valisinin seks kasetini ortaya çıkardığı için hapis cezasına çarptırıldı.

Hindistan’da yaşanan olayda BBC eski muhabiri olan Vinod Verma bir eyalet Valisinin seks kasetini ortaya çıkardığı için hapis cezasına çarptırıldı.

Hindistan’da Chhattisgarh Eyaleti Valisi olan Rajesh Munat’ın seks kasetlerini ortaya çıkardığı belirtilen eski BBC muhabiri Vinod Verma hapis cezası ile cezalandırılırken Vali Munat, ortaya çıkan bu görüntülerin tamamen photoshop olduğunu öne sürdü.

VALİNİN SEKS KASETİNİ ORTAYA ÇIKARDI

BBC eski Hindistan muhabiri olan Vinod Verma’nın ortaya çıkarttığı seks kasetlerinin Vali Munat’a ait olduğu belirlendi. Belirlenen olay sonrasında Vali Munat’ın ortaya çıkan fotoğrafların photoshop olduğunu iddia ettiği ve kendisine ait olmadığını söylediği belirtildi. Görüntüleri ortaya çıkaran muhabir Verma ise hapse atıldı. 

2 AY ÖNCE DE BİR GAZETECİ BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Hindistan’da bundan iki ay önce iktidarda bulunan Hindu milliyetçisi olan siyasetçileri eleştiren Hindistan’ın tanınmış gazetecileri arasında yer alan Gauri Lankesh’in başından vurularak öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. 55 yaşında olan tanınmış gazeteci Lankesh’in cesedine ulaşan polisin yaptığı açıklamada, motosikletli kişiler tarafından başından ve göğsünden vurularak öldürüldüğü belirtilmişti. Korkusuz bir gazeteci olarak tanınan Lankesh, Hindistan’da bir gazeteye haftalık olarak yazı yazıyordu.

 

Hindistan Chhattisgarh Eyaleti Gazeteci Vali Seks kaseti Hapis Cezası Eski BBC Muhabiri