Vahşice Öldürülmüşlerdi! Cesetleri Tek Bir Torbaya Sığan 5 Kişilik Aile Bebek Mezarına Gömülecek

TAKİP ET

Kastamonu'da vahşi bir şekilde öldürülerek evlerinde yakılan 5 kişilik ailenin cesetleri sadece tek bir torbaya sığdı. Ailenin ceset kalıntıları tam 161 günün sonunda Ankara Adli Tıp Kurumu tarafından küçük bir torba içinde yakınlarına teslim edildi.

Kastamonu’da vahşi bir şekilde öldürülerek evlerinde yakılan 5 kişilik ailenin cesetleri sadece tek bir torbaya sığdı. Ailenin ceset kalıntıları tam 161 günün sonunda Ankara Adli Tıp Kurumu tarafından küçük bir torba içinde yakınlarına teslim edildi. 

Olay, 29 Kasım 2017 tarihinde Kastamonu Bürme Köyü Kuzuören Mahallesi’nde meydana geldi. 5 kişiden oluşan Çataloğlu ailesi hayvan hırsızları tarafından canice öldürüldükten sonra evlerinde yakılmıştı. Vahşet sonrasında evde yapılan detaylı arama sonucunda yaklaşık 42 gün sonra Çataloğlu ailesine ait protez diş ve battaniye üzerindeki saç tüyleri bulunmuştu. Yapılan soruşturma sonucunda olayla ilgili 3kişi tutuklanmıştı.

161 GÜN SONRA AİLEDEN GERİYE KALANLAR YAKINLARA TESLİM EDİLDİ

Enkazda yapılan arama sonucunda 5 kişilik aileye ait ceset kalıntılarından yanmış kemik, protez diş ve kıl parçaları Ankara Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemeler sonucunda 161 gün sonunda ailenin yakınlarına teslim edildi. 5 kişilik aileden kalan ceset kalıntıları tek bir torba içerisinde yakınlara teslim edilirken ailenin tek bir mezara defnedileceği öğrenildi. 

BEBEK MEZARINA DEFNEDİLECEKLER

Vahşice öldürülen Fazıl Çataloğlu, eşi Sebahat Çataloğlu, oğlu Emşn Çataloğlu, gelini Şengül Çataloğlu ve torunu Serdar Çataloğlu’nun Kastamonu Kırkçeşme’de yer alan Ahmet Dede Mezarlığı’na bebek mezarı büyüklüğünde kazılan tek bir mezara defnedileceği öğrenildi. Ailenin cenazesini yakınları olduğu belirtilen Niyazi Çataloğlu teslim aldı. 

 

Kastamonu Bürme 5 Kişilik aile Ceset Torba Bebek mezarı