Vahşi Koca Karısını Nasıl Öldürdüğünü Anlattı

TAKİP ET

Eskişehir'de Elvan Dedeler isimli karısını feci halde öldüren Sedat Dedeler savunmasında cinayetin detaylarını kan dondurucu bir şekilde anlattı.

Eskişehir'de Elvan Dedeler isimli karısını feci halde öldüren Sedat Dedeler savunmasında cinayetin detaylarını kan dondurucu bir şekilde anlattı. 

Geçtiğimiz Ekim ayında meydana gelen korkunç bir cinayet sonrasında karısını öldürdüğü ortaya çıkan 35 yaşındaki Sedat Dedeler çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Bunun ardından mahkemede cinayeti nasıl işlediğine dair verdiği ifade adeta kan dondurdu. 

Eskişehir'in Şarhöyük Mahallesinde meydana gelen cinayet sonrasında 4 çocuk annesi evli olan Elvan Dedeler 49 yerinden bıçaklanarak feci şekilde can verdi. Yapılan incelemeler sonrasında talihsiz kadını kocası Sedat Dedeler'in öldürdüğü ortaya çıktı. Bir süredir işsiz olan Sedat Dedeler'in evde çıkan bir tartışma sonrasında karısını feci şekilde bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi. 

49 YERİNDEN BIÇAKLAMIŞ

Elvan Dedeler yakınları tarafından zaman kaybetmeden hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen bir türlü kurtarılamadığı tespit edildi. Karısını bıçakladıktan sonra kaçan Sedat Dedeler ise olay yerinden kaçtı. Ancak sonrasında polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrasında yakalandı. Gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak ceza evine gönderildi. Katil kocanın yargılamasına devam edilirken bugün çıkarıldığı duruşma sırasında yaptığı savunma adeta kan dondurdu. Olay günü 'Karıma çay yap dedim yapmadı. Sonra tartıştık. Bana seni aldattım diye cevap verince çok sinirlendim. Kendimi kaybettim. Sonrasını hatırlamıyorum' ifadelerini kullandı. Yargılama devam ederken duruşmanın eksik belgelerin tamamlanması için 20 Aralık tarihine ertelendiği öğrenildi.

koca dehşeti elvan dedeler 49 bıçak darbesi cinayet