Vahşette Sınır Tanımadı! 2 Çocuğunu Gözünü Kırpmadan Öldüren Cani Adam Karısının Dilini Koparmaya Çalıştı

TAKİP ET

İstanbul Üsküdar'da 4 çocuğundan 2'sini öldüren ve birini ağır yaralayan cani adamım karısının da yanağını ısırarak darp ettiği iddia edildi. Gözaltına alınan adamın 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi.

İstanbul Üsküdar’da 4 çocuğundan 2’sini öldüren ve birini ağır yaralayan cani adamım karısının da yanağını ısırarak darp ettiği iddia edildi. Gözaltına alınan adamın 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi.

Olay, İstanbul Üsküdar’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 4 çocuğundan 2’sini canice öldüren ve birini ağır yaralayan Aslan Güleryüz isimli adam karısı Songül Güleryüz’ün de yanağını ısırarak dilini kopartmaya çalıştığı iddia edildi. Cani adamın evde tartışma yaşadığı oğulları Ahmet ve Onur Güleryüz’ü bıçaklayarak öldürdüğü diğer oğlu Orçun Güleryüz’ü de ağır yaraladığı öğrenildi. Olay sonrasında gözaltına alınan Aslan Güleryüz, çıktığı mahkemede suçlamaları reddetti.

KARISININ DİLİNİ KOPARMAYA ÇALIŞMIŞ

Tartışma yaşadığı 2 oğlunu bıçaklayarak öldüren diğer oğlunu da ağır yaraladığı öğrenilen Aslan Güleryüz’ün karısı Songül Güleryüz, kocasının dilini koparmaya çalıştığını ancak başaramadığını iddia etti. Karısının dilini koparmaya çalışan ve başarılı olamayan gözü dönmüş adamın daha sonra karısının iki yanağını ısırarak darp ettiği öğrenildi. Duruşmaya çıkan Aslan Güleryüz’ün kızının, ’20 yıl baba dedim ben sana’ diye bağırarak isyan ettiği öğrenildi. Suçlamaları tamamen reddeden ve serbest bırakılmasını talep eden Güleryüz’ün ‘Eşe karşı kasten yaralama’ suçundan 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı ve sanığın yeniden suç işlemeyeceğine dair olumlu kanaat oluşturmamasından dolayı da cezada herhangi bir indirime gidilmediği belirtildi.

 

İstanbul Üsküdar 2 Oğlunu öldüren baba Karısının dilini koparmak istedi Cinayet Baba