Vahşetin Böylesi! Bursaspor Taraftarından, Beşiktaşlı Taraftara Linç Girişimi

TAKİP ET

Bugün hem Türk futbol tarihi hem de ülkemizin güzide kulübü Bursaspor için kara bir gün. Sosyal medyayı sallayan bir videoda yer alan görüntüler incelendiği zaman kendine bilmez bir takım Bursaspor taraftarının, Beşiktaşlı bir taraftarı linç etmeye kalkıştığı görülüyor.

Bugün hem Türk futbol tarihi hem de ülkemizin güzide kulübü Bursaspor için kara bir gün. Sosyal medyayı sallayan bir videoda yer alan görüntüler incelendiği zaman kendine bilmez bir takım Bursaspor taraftarının, Beşiktaşlı bir taraftarı linç etmeye kalkıştığı görülüyor. Olay ile ilgili resmi makamlardan henüz bir açıklama gelmezken, Beşiktaşlı taraftarın akıbeti hakkında bilgi alınamadı.

Bugün Türk futbolunda ‘Ne oluyor?’ dedirtecek bir olay yaşandı. Bursaspor, Süper Lig’in 7. haftasında Sivasspor’a konuk oldu. Ancak Türk futbolunun gündeminde bu karşılaşma değil, sosyal medyayı sallayan bir video yer aldı. O videoda ise bir vahşetin, futbol terörünün görüntüleri vardı. Haddini bilmez bir takım Bursaspor taraftarı, Beşiktaşlı bir taraftarı linç etmek için saldırıyordu.

Sivasspor maçını statta izlemek isteyen Bursaspor taraftarları, otobüslerle Bursa’dan Sivas’a doğru hareket etti. İddiaya göre otobüsler Bozüyük civarına geldiği zaman Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaşlı bir taraftarı linç etmek için saldırdı. Görüntülerden anlaşıldığına göre olay, bir dinlenme tesisinde yaşandı. Dinlenme tesisinde bulunan Beşiktaşlı bir taraftara, onlarca Bursasporlu taraftar bir anda tekme tokat saldırmaya başladı. Olaya müdahale eden etraftaki insanlar ise Bursasporlu taraftarları zar zor sakinleştirebildi.

Bu üzücü olayla ilgili resmi makamlardan henüz bir açıklama gelmedi. Bursaspor taraftarının saldırısına uğrayan Beşiktaş taraftarının sağlık durumu hakkında da bilgi edinilemedi.

Bu futbol teröristlerinin bir an evvel yakalanarak adalet önünde hesap vermesi en büyük temennimiz. Ülkemde her taraftar, sevdiği takımın renkleriyle gönül rahatlığıyla gezebilmeli. Herkes, birbirine karşı hoşgörülü davranmalı ve sporun sadece bir eğlence olduğunun bilincinde olmalıdır.       

Bursaspor Beşiktaş taraftarı Bozüyük Sivasspor Türk futbolu