Vahşet! Naylon Yakıp Gözlerine Damlattılar!

TAKİP ET

Antalya'da esnaf tarafından kötü halde bulunan kedinin tedavisi sırasında vahşet ortaya çıktı. Minik hayvanın gözlerine naylon yakılarak damlatıldığı ve ağır derecede yakıldığı tespit edildi.

Hayvana yaşanan şiddet olayları her geçen gün vahşet dozunu biraz daha artırıyor. Antalya'da yaşanan bir olay sonrasında veterinere getirilen kedinin gözlerinin işkence sonrasında kör edildiği ortaya çıktı. Yapılan detaylı muayeneler sonrasında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kedinin gözlerine naylon yakılıp damlatıldığı ve minicik hayvana korkunç bir eziyetin yapıldığı ortaya çıktı. 

Antalya'nın kent meydanında bulunan Andızlı Mezarlığında dolaşan kedinin gözlerinin görmediği ve perişan bir halde olduğu tespit edildi. Bir süredir çevrede dolaşan ve yaşayan kedinin bakımı çevrenin esnafı tarafından üstlenilmişti. Kediyi besleyen ve zaman zaman dükkanlarına alan esnaf bir süre boyunca hayvanı göremeyince merak ettiler. Esnaf tarafından kedi aramaya çıktı. Ancak bulduklarında korkunç vahşeti de ortaya çıkarmış oldular. 

KEDİNİN DURUMU AĞIR

Esnaf buldukları hayvanın gözlerinin kör olduğunu, ağzının ve yüzünün çeşitli bölgelerinin yandığını gördü. Hemen belediyeye haber verildi ve veterinere götürüldü. Gelen ekipler tarafından tedaviye alınan kedinin ağır derecede yakıldığı ortaya çıktı. 

Durumu öğrenen hayvan severler duruma tepkilerini dile getirdiler. Konu hakkında soruşturma başlatıldı. Küçücük hayvana kimin bu vahşeti yaptığı aranıyor. Minik kedi ise veteriner tarafından tedaviye alındı. İyileşmesi halinde sahiplendirme çalışmaları başlayacak. Ancak hayvanın durumunun ağır olduğu ve yakma işleminin naylon yakılarak damlatılması sonucunda gerçekleştirildiği tespit edildi. Kediye uzun süre işkence yapıldığı düşünülüyor.

antalya vahşet kediye şiddet