Vahşet! Evlilik Teklifine Ret Cevabı Alan Adam Genç Kadının Üzerine Gaz Yağı Dökerek Cayır Cayır Yaktı

TAKİP ET

Hindistan'da aynı meslektaş oldukları öğrenilen 22 yaşındaki bir kadına takıntılı aşık olan bir adam yaptığı evlilik teklifine ret cevabı alınca üzerine gaz yağı döktüğü kadını yakarak canice öldürdü.

Hindistan’da aynı meslektaş oldukları öğrenilen 22 yaşındaki bir kadına takıntılı aşık olan bir adam yaptığı evlilik teklifine ret cevabı alınca üzerine gaz yağı döktüğü kadını yakarak canice öldürdü. 

Olay, Hindistan’ın Secunderabad bölgesinde meydana geldi. Burada yer alan bir şirketin resepsiyon bölümünde çalışan Sandhya Rani isimli bir kadın yaklaşık 2 yıl önce aynı şirkette çalıştığı meslektaşı Karthik isimli adam tarafından canice yakılarak öldürüldü.

EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİĞİ İÇİN YAKMIŞ

Alınan bilgilere göre, saat 06.45 sularında iş yerinden çıkarak evine dönmekte olan kadının, eski meslektaşı ve kendisine takıntılı aşık olan Karthik’in yolunu kestiği ve konuşmak istediğini söylediği öğrenildi. İkili arasında tartışmalı bir konuşma geçerken adamın genç kadına evlilik teklifi ettiği ancak kadından ret cevabı alınca aniden üzerine gaz yağı döktüğü öğrenildi. Genç kadının üzerine gaz yağı dökerek yakan adamın hızla olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Alevler içinde kalan talihsiz kadını gören çevredeki vatandaşlar hemen müdahale ederek ateşi söndürürken Sandhya isimli kadının vücudunda yüzde 60 yanık oluştuğu öğrenildi. Acilen hastaneye kaldırılan kadının yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi. 

DEFALARCA TACİZ ETMİŞ

Olay sonrasında polislerin yaptığı araştırmada, Karthik isimli adamın takıntılı bir şekilde aşık olduğu çalışma arkadaşı Sandhya’yı defalarca taciz ettiği ve evlenmek için zorladığı ortaya çıktı. 

 

Dünya haberleri Hindistan Takıntılı aşk Evlilik teklifini reddeden kadını yaktı Gaz yağı dökülerek yakılan kadın