Vahşet! Bu Şekilde Sitenin Önüne Atıp Gittiler

TAKİP ET

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Can Aktaş isimli vatandaş bir sitenin önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış olarak bulundu. Can Aktaş hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de Aktaş'ı yaralayan kişileri bulmaya çalışıyor.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Can Aktaş isimli vatandaş bir sitenin önünde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış olarak bulundu. Can Aktaş hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de Aktaş’ı yaralayan kişileri bulmaya çalışıyor. 

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bu sabah saat 05.00 sularında Kadınlar Denizi Mahallesi'ndeki Otuzevler Sitesi önünde, yerde kanlar içerisinde yatan biri olduğunu gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sırtından, göğsünden ve boynundan bıçakla yaralandığını belirledikleri kişinin üzerinde kimlik bulamadı. Sağlık görevlileri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan şahsın alkollü olduğu belirlendi. 

POLİS ZANLILARI ARIYOR
Yapılan inceleme sonucunda polis ekipleri, yaralanan kişinin Can Aktaş olduğunu belirledi. Polise ifade veren Aktaş, kendisini bıçaklayanları tanımadığını dile getirdi. Kaç promil alkollü olduğu açıklanmayan Aktaş’ı kim ya da kimlerin bıçakladığı araştırılıyor. 

 

aydın kuşadası son dakika yaralı son dakika haberi