Vahşet Bir Bir Ortaya Çıktı! Yasak Aşktan Doğan Bebeğini Öldürüp Toprağa Gömmüş

TAKİP ET

Ordu'da bir cinayet soruşturmasında polis ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda öldürülen şahsın akrabası ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkarılırken gözü dönmüş canilerin bu ilişkiden doğan ve henüz 1 günlük olan bebeği öldürerek toprağa gömdükleri ortaya çıktı.

Ordu’da bir cinayet soruşturmasında polis ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda öldürülen şahsın akrabası ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkarılırken gözü dönmüş canilerin bu ilişkiden doğan ve henüz 1 günlük olan bebeği öldürerek toprağa gömdükleri ortaya çıktı.

Olay, 2004 yılında Ordu Uzundere Mahallesi’nde meydana gelmişti. O yıllarda faili meçhul olarak araştırılan cinayette polisin yaptığı araştırmalar sonucunda Mehmet I. İsimli şahsın evinin önünde silahla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Yaklaşık 10 yıl önce Mehmet I. isimli şahsın dayısının kızı olan Fatma Ş. ile yasak aşk yaşadığı ve bu ilişkiden hamile kalan Fatma Ş.’nin bir erkek bebek dünyaya getirdiği öğrenildi.

YENİ DOĞMUŞ BEBEĞİ ÖLDÜRÜP GÖMMÜŞLER

Olayla ilgili yapılan incelemelerde, Mehmet I. ve Fatma Ş.’nin yaşadığı yasak aşkın herkesten gizlendiği belirlendi. Bu ilişkiden dünyaya gelen ve doğduktan sadece 1 gün sonra öldürülen bebeği ise Mhemet I.’nın kardeşi Ahmet I. tarafından öldürülerek gömüldüğü belirlendi. Bir fındık bahçesine gömüldüğü tespit edilen bebeğin gömülü olduğu yerin eşilme kararı alındı. Ekiplerin çalışmasıyla açılan mezarda bebeğin cesedine ulaşılamadığı öğrenilirken bölgede kazı çalışmalarının devam ettiği ve bebeği öldürerek gömdüğü iddia edilen Mehmet I.’nın kardeşi Ahmet I.’nın da 2015 yılında öldürüldüğü iddia edildi. Ekipler soruşturmalarına devam ediyor.

 

Ordu Bebek Cinayet Yasak aşk 2004