Üvey Anne Dehşeti Kamerada! Böyle Bir Vicdansızlık Görülmedi

TAKİP ET

Adana'da üvey anne dehşeti. Bir kadının üvey oğlunun boğazını sıkıp kulağını çektiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından çocuk devlet korumasına alındı. Çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan üvey anne ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Adana Merkez Çukurova ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre 2016 yılında H.A., D.K. adlı  Eşinden ayrıldı. Mahkeme erkek çocuğun velayetini babaya verdi. Bir süre sonra baba C.A.A. isimli bir kadınla evlendi. Babanın velayetini aldığı 8 yaşındaki oğlu da onlarla birlikte yaşamaya başladı. Fakat üvey anne bir süre sonra Çocuğa şiddet uygulamaya başladı. Bakıcı ise bu duruma daha fazla sessiz kalamayacağını uygulanan psikolojik baskı ve şiddeti cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Bakıcının kaydettiği cep telefonu görüntülerinde üvey anne, "Ben seni sokağa atmışım, sen sokakta beklemişsin bunu da babana mı söyledin. Büyüdükçe akıllanacağın sıra zır deli oluyorsun. Ben bunu sokağa atmışım. Başka baban ne dedi sana öyle deyince. Konuşacak mısın yoksa boğayım mı? Bir daha anlat demem kafanı vura vura kanatırım çabuk anlat" diye bağırıyor.

Küçük çocuk görüntülerde korkudan kadının karşısında kıpırdamadan durup ağlamaklı sesle kendini savunmaya çalışıyor. Üvey anne bir süre bekledikten sonra çocuğun boğazını sıkıp kulağını çekiyor. Kadının 2 çocuğu da bu sırada yaşananları izliyor. Üvey anne şiddetine maruz kalan çocuk ise gözyaşlarına boğuluyor.  

ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından harekete geçen polis ekipleri çocuğu devlet korumasına aldı. Üvey anne hakkında soruşturma başlatılarak gözaltına alınırken polis merkezine götürülen üvey anne ifadesinin alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Üvey anne ifadesinde çocuğu darp etmediğini sadece korkutmak istediğini söyledi.

son dakika adana üvey anne şiddet son dakika haberi