Utanç Verici Görüntüler! Okul Müdürü ve Yardımcısı Yumruk Yumruğa Kavga Etti

TAKİP ET

Antalya'da bir okulun müdürü ve Müdür Yardımcısı gece okulun WhatsApp grubunda tartıştıktan sonra çorbacının önünde buluşarak Yumruk yumruğa kavga etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili idari soruşturma başlatırken 2 Ekim'de farklı okullarda görevlendirildi. Eğitimcilerin kavgaları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde Gazi Mustafa Kemal İlkokulu müdürü E.K. ile yardımcısı Y.Ç. arasında uzun süreden beri anlaşmazlık vardı. 2 idareci okulun diğer öğretmenlerine ve yöneticilerinin de yer aldığı WhatsApp grubunda tartışmaya devam etti. Gece WhatsApp grubunda tartışmaya devam eden 2 idareci iddiaya göre Polise haber vermek koşulu ile çorbacının önünde buluştu. Okul müdürü ve yardımcısı arasındaki kavga yumruklaşarak devam etti.

KAVGA GÜVENLİK KAMERASINDA

Diğer öğretmenler 2 eğitimcinin Yumruklu kavgasını WhatsApp grubundaki yazışmayı okuyarak gelip ayırmaya çalıştı. Çorbacının güvenlik kameraları kavga anı saniye saniye kaydetti. Güvenlik kamerası görüntülerinde Y.Ç. lokantanın önünde beklerken, okul müdürü kısa süre sonra geliyor ve 2 idareci birbirine vurmaya başlıyor. Bu sırada olay yerine gelen öğretmenler kavgayı ayırmaya çalışıyor. E.K. ve Y.Ç.'nin kavgası Bir ara kamera açısından Çıkıyor ancak görüntü geri geldiğinde Bu kez lokanta çalışanlarının araya girmeye çalıştığı görünüyor.

AYRI OKULLARA GÖREVLENDİRİLDİLER

E.K. ve Y.Ç., Kavganın ardından birbirleri hakkında şikayetçi oldu. Geceyi Polis Merkezi'nde geçiren iki gönderici hakkında soruşturma devam ederken Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü de idari yönden soruşturma başlattı. Soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi adına iki eğitimci başka okullarda görevlendirildi.

son dakika antalya okul müdürü kavga son dakika haberi