Usta Oyuncu Can Gürzap'ın Kazadan Sonraki İlk Görüntüleri

TAKİP ET

Can Gürzap, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde motosiklet çarpması sonucu yaralanmış ve hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı.

Can Gürzap, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde motosiklet çarpması sonucu yaralanmış ve hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde geçirdiği kaza sonucu yaralanan Tiyatro ve sinema oyuncusu Can Gürzap’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Kazadan Sonra yoğun bakıma alınan Can Gürzap’ın Yarın normal odaya alınacağı belirtildi.

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR
Önceki gece Sapanca'da bir motosikletin çarpması sonucu yaralanan Usta Oyuncu Can Gürzap’ın tedavisi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde devam ediyor. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyiye gittiği açıklanırken beyninde 'subdural hematom' (beyin kanaması)  tespit edilerek kanamanın ufak çapta olduğunun anlaşıldığı dile getirildi.

YOĞUN BAKIMDAN ÇIKARTILIYOR
İki gündür yoğun bakımda ilaç ve gözlem ağırlıklı tedavi uygulanan Can Gürzap’ın Beyin zarı ve beyin arasındaki kanamanın çok ufak çapta olduğu belirtildi.  Can Gürzap ın bilincinin açık olduğu öğrenilirken yoğun bakımda Doktorlar verince görevlileri ile sohbet ettiği de gelen bilgiler arasında yer aldı. Can Gürzap’ın yarın yoğun bakımdan çıkarılacağı ve normal odaya alınacağı da belirtildi.

 

can gürzap motodiklet sakarya sapanca kaza can gürzap kimdir can gürzap sağlık durumu