Üsküdar'da Halk Otobüsü Dehşeti! Durakta Bekleyenlerin Arasına Daldı: 3 Ölü, 5 Yaralı

TAKİP ET

İstanbul Üsküdar'da bir halk otobüsünün kontrolünü kaybederek son hızla girdiği durakta 3 kişinin ölümüne sebep olduğu 5 kişiyi de yaraladığı öğrenildi. Otobüsteki güvenlik kamerası dehşet anlarını saniye saniye görüntüledi.

İstanbul Üsküdar’da bir halk otobüsünün kontrolünü kaybederek son hızla girdiği durakta 3 kişinin ölümüne sebep olduğu 5 kişiyi de yaraladığı öğrenildi. Otobüsteki güvenlik kamerası dehşet anlarını saniye saniye görüntüledi.

Olay, İstanbul Üsküdar’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir halk otobüsü durakta bekleyen yolcuların arasına daldı. Kaza sonucunda 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. Dehşet anları otobüsün güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken otobüsün son sürat kaldırıma çıktığı daha sonrada durak önünde bekleyenlere çarptığı görüldü.

‘HİÇ BİRŞEY YAPAMADIM’

Üsküdar’da yaşanan dehşet kaza sonrasında İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri yetkilisinin yaptığı açıklamada, halk otobüsü şoförü ile görüştüğünü ve şoförün, arabanın kendi kontrolünden çıktığını ve hiçbir şey yapamadığını söylediğini aktardı. Şoförün polis tarafından gözaltına alınarak sorgu için emniyete götürüldüğü öğrenilirken halk otobüsü şoförünün süratli olduğu iddialarını kabul etmediği öğrenildi. 

BİNDE BİR KEZ BÖYLE BİRŞEY YAŞANIYOR

Öte yandan yapılan açıklamalarda, bu tür otobüslerde beyin bulunduğunu aracın beyni kilitlendiğinde aracın durmasının imkansız hale geldiği, frene basılsa ve imdat çekilse bile aracın durmasının imkansız olduğu belirtildi. Beyinli araçlarda binde bir bu olayın yaşandığı aktarılırken gaz pedalının takılmasının da beyinle alakalı olduğu belirtildi. İstanbul Özel Halk Otobüsü Şirketleri de olayla ilgili yaptığı açıklamada, kazanın yaşandığı otobüsün dün hizmete başladığı ve yeni nesil bir araç olduğu bilgisi paylaşıldı.

 

İstanbul Üsküdar Halk Otobüsü Kaza Durak Ölü ve yaralı var mı