Uşak'ta Bir Kadın Şiddet Gördüğü Eşini Balyozla Kafasını Ezerek Öldürdü

TAKİP ET

Uşak'ta alkol kullandığı iddia edilen ve eve alkollü gelen Yusuf A.'nın öz kızını ve karısını dövdüğü öğrenildi. Alkolün verdiği etkiyle dengede duramayan adamın yere yığıldığı anlarda Sevim A.'nın eline aldığı balyozla kocasının kafasını ezerek öldürdüğü belirlendi.

Uşak’ta alkol kullandığı iddia edilen ve eve alkollü gelen Yusuf A.’nın öz kızını ve karısını dövdüğü öğrenildi. Alkolün verdiği etkiyle dengede duramayan adamın yere yığıldığı anlarda Sevim A.’nın eline aldığı balyozla kocasının kafasını ezerek öldürdüğü belirlendi.

ALKOLİK KOCASI YERE DÜŞÜNCE BALYOZLA KAFASINI EZDİ

Olay, Uşak Banaz ilçesinde meydana geldi. Sabah karşı eve alkollü geldiği iddia edilen Yusuf A.’nın kızını ve karısını dövmeye başladığı öğrenildi. Sarhoş adamın bir de elinde balyoz olduğu ve elindeki balyozla sağa sola zarar vermeye başladığı öğrenildi. Alkolün verdiği etkiyle dengesini kaybederek düşen adam yere yığılıp kalırken karısı bu hali fırsat bilerek adamın elindeki balyozu alıp kafasına vurmaya başladı. Kadının kocasının kafasına defalarca balyoz darbesi indirdiği ve adamı öldürdüğü öğrenildi.

KENDİNİ İHBAR ETTİ

Kocasının kafasını balyozla parçaladıktan sonra öldüğünü anlayan Sevim A. daha sonra jandarmayı arayarak kendini ihbar etti. Kadının eşini öldürdüğünü itiraf etmesinin ardından olay yerine gelen Jandarma ekipleri Sevim A.’yı gözaltına alırken öldürülen Yusuf A’nın cesedini otopsi için İzmir Adli Tıp Morguna gönderdi. Ayı zamanda olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

uşak balyoz kadın şiddet kafasını ezdi