Uşak'ta Gölete Düşen Otomobildeki 1 Kişi Kayboldu

TAKİP ET

Uşak'ta iki kişi, otomobili Karaağaç Göleti kenarına park ettikten sonra otomobilin içerisinde vakit geçirirken aniden hareket eden otomobil gölete düşerek suya gömüldü. Olayda otomobilin içerisindeki 1 kişi otomobille birlikte suya gömülürken, diğer kişi ise kendi imkanlarıyla göletten çıkmayı başardı.

Uşak'ın Karaağaç Mahallesi'nde bulunan Karaağaç Göleti'ne otomobille gelen iki kişi, otomobili Karaağaç Göleti'nin kenarına park ettikten sonra otomobilin içerisinde vakit geçirmeye başladı. Ancak henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü hareket eden otomobil, içerisindeki 2 kişi ile birlikte gölete düştü. 

Karaağaç Göleti'ne bir otomobil düştüğü yönünde yapılan ihbar üzerine olay mahalline jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirildi. 

Göletin olduğu bölgeye gelen ekipler tarafından vakit kaybetmeden arama kurtarma çalışmalarına başlandı. Ekiplerin çalışması sonucu otomobildeki G.K.'nın kendi imkanlarıyla göletten çıkmayı başardığı belirlendi. 

Otomobilin içerisindeki diğer kişi olan R.K. ise otomobille birlikte suya gömüldü. Ekipler, R.K.'nın kurtarılması için tüm imkanlarıyla çalışmalarını sürdürüyor. 

Uşak Karaağaç Göleti Otomobil