Ünlü Youtuber'den Kötü Haber! Feci Şekilde Can Verdi

TAKİP ET

Ünlü youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşının çalıştıkları stüdyoda elektrik trafosunun patlaması sebebiyle feci şekilde can verdiği öğrenildi.

Ünlü youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşının çalıştıkları stüdyoda elektrik trafosunun patlaması sebebiyle feci şekilde can verdiği öğrenildi. 

Son zamanlarda adını duyuran ünlü youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı olan Nahide Cansu Kovancı feci şekilde can verdi. Stüdyoda çalıştıkları sırada elektrik panosunda birtakım sorunlar meydana geldi. Bunun üzerine elektrik panosunda bir patlama meydana geldi. Ardından stüdyoda yangın çıktı. Çıkan yangında ünlü youtuber ve kız arkadaşının feci şekilde can verdiği öğrenildi. 

Stüdyoda çalışarak adını duyuran ve çektiği çeşitli videolar ile dikkat çeken ünlü youtube Emre Özkan'ın sabaha karşı 06:00 sularında çıkan yangın sonrasında kız arkadaşı ile birlikte feci şekilde can verdiği öğrenildi. 

YÖNETMEN OLMAK İSTİYORDU

Bağcılar'da bulunan stüdyoda ikilinin sabaha kadar çalıştıkları öğrenildi. Ancak çıkan yangından kaçamadıkları için hayatlarını kaybettiler. Yangının söndürülmesinin ardından iki ceset tanınmayacak halde bulundu. Cesetlerin incelenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi. Polis konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Sık sık gündeme paradi ve eğlenceli videolar çekerek tanınan ünlü youtuberin en büyük hayalinin iyi bir yönetmen olmak olduğu belirlendi. Aynı zamanda düğünlerde piyanist olarak çalışarak para kazandığı öğrenildi. Çocuklarının yanarak öldüğünü öğrenen aileler ise sinir krizi geçirdi. Konu hakkında inceleme devam ederken ünlü youtuber ve kız arkadaşının izleyicileri de derin üzüntü içerisindeler. 

emre özkan youtuber yangın can verdi