Ünlü Yorumcu Lucescu'ya Fena Patladı: "Bu Adamın Kafası Gitmiş, Hemen Kovulmalı!"

TAKİP ET

Ünlü futbol yorumcusu ve Spor Yazarı olan Mehmet Demirkol, Lucescu'dan son gelen açıklama sonrasında açtı ağzını yumdu gözünü. 'Doğu ülkelerinde yabancısız olmaz, sınır koyacağız.' şeklinde açıklama yapan Lucescu'ya en sert eleştiri Mehmet Demirkol'dan geldi.

Ünlü futbol yorumcusu ve Spor Yazarı olan Mehmet Demirkol, Lucescu’dan son gelen açıklama sonrasında açtı ağzını yumdu gözünü. ‘Doğu ülkelerinde yabancısız olmaz, sınır koyacağız.’ şeklinde açıklama yapan Lucescu’ya en sert eleştiri Mehmet Demirkol’dan geldi.

Mircea Lucescu, Fatih Terim’in teknik direktörlük görevinden alınmasının ardından A Milli Takımın yeni teknik direktörü olarak göreve başlamıştı. Lucescu’nun son olarak İtalya’da La Gazzetta dello Sport’a yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. 

DOĞU TAKIMI DEDİ

Lucescu’nun yaptığı açıklamada, özellikle de yabancı sınırı ile ilgili ‘Doğu ülkelerinde yabancısız olmaz, yabancı sayısına sınır koyacağız.’ Şeklindeki açıklaması birçok kişiden tepki aldı. Lucescu’nun tepki çeken sözleri sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü futbol yorumcusu ve Spor Yazarı Mehmet Demirkol, Lucescu’nun Milli Takım’daki görevine son verilmesi gerektiğini söyledi.

‘TÜRKİYE’DEN BÖYLE BAHSEDEMEZSİN’

Mehmet Demirkol, sosyal medya hesabından yaptığı sert eleştirilerine NTV Spor’da canlı olarak yayınlanan ‘Spor Servisi’ programında da sürdürürken, Lucescu’nun bir an önce görevden alınması gerektiğini belirterek adeta ateş püskürdü. Lucescu’yu çok sevdiğini, takdir ettiğini söyleyen Demirkol, ancak diyerek devam ettiği eleştirisinde Lucescu’nun kafasının gittiğini ve Lucescu’nun kendisini İtalyan hisseden, İtalyan olmak isteyen ve Rumen olmaktan utanan bir adam olduğunu söyledi. Lucescu’nun görevine hemen son verilmesi gerektiğini tekrarlayan Demirkol, Türkiye’den böyle bahsedemeyeceğini belirterek, ‘Sen ülkemi doğu diye aşağılayamazsın. Ayrıca nerenin doğusu? Burası Mezapotamya, Trakya, Anadolu. Medeniyetin merkezi burası. Nerenin doğusu?’ diyerek Lucescu’nun hemen istifa etmek zorunda olduğunu söyledi.

 

Spor haberleri Lucescu Mehmet Demirkol A Milli Takım Teknik Direktör Eleştiri Doğu Takımı eleştirisi Hemen Kovulmalı