Ünlü Türkücü Eşi ile Yaptığı Fantezileri Canlı Yayında Anlattı: Her Gece Yatmadan Önce…

TAKİP ET

Ünlü türkücü Songül Karlı, özel hayatına dair en özel sırlarını katıldığı bir televizyonda canlı yayında anlattı. Karlı'nın her gece yatmadan önce eşine yaptığı ise bu kadarına pes dedirtti.

Ünlü türkücü Songül Karlı, özel hayatına dair en özel sırlarını katıldığı bir televizyonda canlı yayında anlattı. Karlı’nın her gece yatmadan önce eşine yaptığı ise bu kadarına pes dedirtti. 

Songül Karlı’nın katıldığı bir televizyon programında özel hayatına dair yaptığı açıklamalar çok konuşulacak cinsten. 

“YATMADAN ÖNCE EŞİMİN AYAKLARINI ÖPERİM”
Eşi ile yatak odasında yaşadıklarına kadar anlatan Songül Karlı, her gece yatmadan önce eşinin ayaklarını öptüğünü, eşinin de her sabah ayaklarını öperek kendisini uyandırdığını söyledi. 

“ÜÇ KEZ HAMİLE KALDIM, ALDIRDIM”
Karlı canlı yayında 3 defa hamile kaldığını ancak aldırdığını da itiraf ederken, son hamileliğini sonlandırdığı için pişman olduğunu söyledi. 

GÖĞÜSLERİMİ 3 KEZ KÜÇÜLTTÜM
Yüzünde sadece botoks olduğunu ve hiç estetik yaptırmadığını söyleyen Karlı, son bir buçuk yıl içerisinde göğüslerini 3 defa küçülttürdüğünü söyledi. Göğüslerinin büyüklüğünden şikayet eden türkücü, aynı zamanda eşini çok sevdiğini, ancak bunu ona çok söylemediği için eşinin rahatsız olduğunu dile getirdi. Eşinin kendisini çok kıskandığını söyleyen Karlı, “Eşim kıyafetlerime karışıyor. Geçen kış mini bir elbise ile yayına çıktığımda yönetmeni arayıp ‘Çabuk o elbiseyi çıkartsın Yoksa bacaklarını kırarım’ dedi. Elbiseyi değiştirdim. Bu kez ‘Böyle akıllı ol işte’ diye mesaj attı.” dedi. 

 

songül karlı fantezi canlı yayın magazin