Ünlü Torbacı 25 Yaşındaki Yasak Aşkı ile Birlikte Yakalandı

TAKİP ET

İstanbul Cihangir'de narkotik ekipleri peşinde olduğu ve ünlülere uyuşturucu sattığı iddia edilen zehir taciri ve sevgilisi düzenlenen operasyonla yakalandı.

Ünlülere uyuşturucu sattığı iddia edilen torbacının sevgilisinin evine Zula olarak kullandığı öğrenilirken çok miktarda çeşitli uyuşturucu madde özel yetiştirilen Hint keneviri kökü ve tabanca adreste ele geçirildi.  Operasyonun ardından gözaltına alınan torbacı ve sevgilisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçları ve Narkotim Büro Amirliği ekipleri, ünlülere Uyuşturucu sattığı iddia edilen ve uzun süredir peşinde oldukları Şerafettin K.’nın (40), Beyoğlu Cihangir’de bir evde uyuşturucu madde depoladığı istihbaratına ulaştı. Ekipler günlerce süren fiziki ve teknik takibin ardından hazırlıklarını tamamlayarak operasyon için Düğmeye bastı. Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi Samanyolu Sokak'ta Daha önceden belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler Evde bulunan torbacının sevgilisi 25 yaşındaki Mine Z.’yi gözaltına aldı. 

EVİN HER TARAFINDAN UYUŞTURUCU FIŞKIRDI

Narkotik polisi söz konusu evi didik didik ararken depolarda yaptığı araştırma sonucu Satışa hazır halde çok miktarda “kush” ve “metamfetamin” diye tabir edilen uyuşturucu madde buldu. Bunun üzerine aramaları daha da derinleştiren ekipler Balkondaki saksı da özel olarak yetiştirilen ilk hint keneviri kökü ve bir miktar esrar maddesi ele geçirdi. Ayrıca polis ekipleri 1 adet tabanca ve mermileri de bulurken uyuşturucu madde ticaretinden kadınlar 3250 lira paraya el konuldu. Polis ekipleri evde yaptıkları Titiz araştırmaların sonucunda DJ kabini, gitarlar ve kedi kumlarının içerisinde de uyuşturucu madde aradı. 

ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU SATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Diğer yandan operasyon sırasında evde bulunmayan Şerafettin K.,  bir süre sonra adrese geldi. Otoparka Park ettiği motosikletinin aranmasının ardından sevgilisi ile birlikte O da gözaltına alındı. Zehir tacirinin lüks semtlerde ünlü isimlere uyuşturucu madde sattığı öğrenilirken sevgilisinin evini Zula olarak kullandığı ortaya çıktı. Evli ve iki çocuk babası olan torbacının iki buçuk yıldır hemşire olan sevgilisi ile ilişki yaşadığı ve sık sık adres değiştirdiği belirlendi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Torbacı ve sevgilisi polis ekipleri tarafından tarz kelepçelenerek evden çıkarılarak polis otosuna bindirildi. Emniyete işlemleri tamamlanan ve ifadeleri alınan iki zanlı sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak suçundan tutuklandı.

 

istanbul beyoğlu operasyon uyuşturucu son dakika son dakika haberi