Ünlü Sunucudan Canlı Yayında Skandal Sözler! Başları Kesilsin..

TAKİP ET

A haber sunucusu Erkan Tan yazdığı bir makalede Gezi Parkı olaylarına katılıp kamu malına ve sivil vatandaşların malına zarar veren gezicilerin başlarının kesilmesi gerektiğini dile getirerek tartışmaların fitilini ateşledi.

A haber sunucusu olan Erkan Tan canlı yayında gezi parkı olaylarına katılanları eleştirdi. Bunun üzerine kamu mallarına ve sivil vatandaşların malına zarar verdikleri gerekçesi ile bu kişilerin belirlenerek 'böylelerinin başları kesilmeli' ifadelerini kullandı. Canlı yayında kullandığı ifadelerden sonra sosyal medyada büyük tepki gördü. 

Hem gazeteci hem de A Haber sunucusu olan Erkan Tan Fransa'da hükümete karşı meydana gelen ayaklanmalar hakkında sunduğu bir haber sonrasında kendi yorumunu katarak ilginç açıklamalarda bulundu. Sarı Yelekliler ismi verilen grubun Fransa'da benzine yapılan zam sonrasında ayaklanmaları ve hükümeti devirmek için harekete geçmelerini sert bir dille eleştirdi. Yaptığı yorumlarda Tan 'Türkiye'de sarı yelek hayali kuranların sonunu ben sarı eteklilere benzetiyorum' dedi. 

'BÖYLELERİNİN BAŞLARI KESİLSİN'

Takvim gazetesinde yazmış olduğu bir yazı sonrasında Fransa'da yaşanan olayları eleştirdi. Bu olaylardan cesaret alarak Türkiye'ye taşımak isteyenlerin cesaret bulmamaları gerektiğini yazdı. Fransa yanıyor diye Türkiye'nin de yanmasını heyecanla bekleyenlerin olduğunu, sokağa çıkmak için can attıklarını, polise ve askere saldırmak için yanıp tutuşanların olduğunu iddia etti. Ülkemizde bir dönem yaşanan Gezi Parkı olaylarını gündeme taşıyarak örgütlerinde içerisinde bulunduğu saldırıların son derece yersiz olduğunu dile getirdi. Gezi parkı olaylarında hem kamu malına hem de sivil vatandaşın malına zarar veren kişilerin başlarının kesilmesi gerektiğini dile getirmesi kısa sürede geniş yankı uyandırdı. 

a haber erkan tan skandal sözler