Ünlü Seri Katilin Sosyal Medya Paylaşımlarının Sırrı Çözülüyor!

TAKİP ET

13 kişinin öldürüldüğü seri cinayetlerin sorumlusu olarak tutulan seri katil Ali Çakıroğlu'nun sosyal medyadaki paylaşımları incelemeye alındı. Cinayetlerin sır perdesi aralanmaya başlandı

Ordu'da Müge Anlı programında işlenen cinayetlerin arkasından polisin gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ile Ali Çayıroğlu isimli kişi gözaltına alınmıştır. Soruşturmanın derinleştirilmesinin arından 13 kişiyi öldürdükten sonra gasp ettiği ortaya çıkan seri katilin yargılama süreci hala devam ediyor. Sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımları incelemeye alan emniyet yetkilileri cinayetlerde ortaya çıkan sır perdesinin aralanmak üzere olduğu belirlendi. 

44 yaşındaki Mehmet Ali Çakıroğlu'nun Samsun'da bir şarküteri dükkanının olduğu belirlendi. Ancak şimdiye kadar pek çok suçtan sabıkasının olduğu belirlendi. Ortaya atılan iddialara göre 13 kişiyi ya zehirleyerek ya da yangın çıkararak öldürdüğü iddiası ile birlikte savcılık tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. 

SOSYAL MEDYA HESABI İNCELEMEYE ALINDI GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

Tutuklu olarak yargılanan seri katil hala ceza evinde tutuklu bulunurken ilk cinayetini 2018 yılının Şubat ayında işlemiş. Kurbanlarını öldürdükten sonra hayvanlarını çalan ve ardından kendi kasabında gizlice keserek sattığı iddia edildi. Öldürdüğü kurbanlarının eşyalarını da çalarak evine götürdüğü öğrenildi. 

Sosyal medya hesabının incelemeye alınmasının ardından Ordu'nun Akkuş ilçesinde belirli sürelerle kaybolan Dursun Kurt ve Şeker Köseoğlu'nun yaşadığı bölgeye giderken aracının içinde cep telefonu ile çekilmiş görüntülerin bulunduğu tespit edildi. Yolda çektiği videolarla bölgeye gittiğini kendisi ele vermiş oldu. Cinayetler hakkında kurulan özel ekip araştırmaları ile cinayetin ardındaki sır perdesini aralamaya başladılar. 

seri katil ordu sosyal medya paylaşımı