Ünlü Şarkıcı Mabel Matiz'e Tokat Gibi Cevap!

TAKİP ET

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz çevirdiği bir klipten aldığı şikayetleri savcılığa şikayet edince savcılıktan hiç beklemediği bir yanıt aldı.

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz çevirdiği bir klipten aldığı şikayetleri savcılığa şikayet edince savcılıktan hiç beklemediği bir yanıt aldı. 

Son zamanların en popüler şarkıcılarından birisi olan Mabel Matiz son zamanlarda yaptığı şarkılarla listelerde birinci sırayı almaya başladı. Bunun üzerine son yayınladığı 'Ya Bu İşler Ne' isimli şarkısı ile son derece dikkat çekmişti. Şarkıya çektiği klip ile konuşulmaya devam eden ünlü şarkıcı birçok vatandaş tarafından da tepki aldı. 

Şarkının klibi sırasında FETÖ'nün son zamanlardaki simgesi olarak görülen 1 doları kullanması tartışmaları beraberinde getirdi. Bazı vatandaşlar tarafından klipte FETÖ'ye destek verdiği yönünde yorumlar almaya başladılar. Bunun üzerine şikayette bulunarak ünlü şarkıcı hakkında soruşturma başlatılmasını sağladılar. 

SAVCILIKTAN BEKLEMEDİĞİ BİR YORUM ALDI

Vatandaşların büyük bir kısmı ünlü şarkıcının terör örgütüne destek verdiğini düşünerek hakkında suç duyurusunda bulundular. Bunun üzerine ünlü şarkıcı hakkında soruşturma başlatıldı. Ünlü şarkıcı vermiş olduğu ifadelerinde hakkındaki tüm suçlamaları reddetti. Terör örgütüne destek vermediğini belirtti. Savcılık tarafından açılan soruşturmanın takipsizlikle sonuçlandırılmasına karar verildi. Bunun üzerine savcılık tarafından ünlü şarkıcıya beklenmedik bir açıklama yapıldı. Bu açıklamalarda ' 15 Temmuz darbe girişiminin ardından toplumda bu konuda büyük bir travma meydana geldi. Bunun üzerine her uruma şüphe ile yaklaşmaya başladılar. Bunun üzerine şikayetçi olmakta haklılar' ifadeleri kullanıldı.

mabel matiz FETÖ şikayet