Ünlü Sanatçı Yıkıldı! Demet Akbağ'ın Eşi Zafer Çika Son Yolculuğuna Uğurlandı!

TAKİP ET

İzmir'de önceki gece geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ünlü sanatçı Demet Akbağ'ın eşi 58 yaşındaki Zafer Çika bugün sanat ve spor camiasından çok sayıda isminde katıldığı cenaze töreni ile Gözyaşları içinde toprağa verildi.

Ünlü sanatçı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika 12 Mart günü saat 19 00 sularında İzmir'den Çeşme'ye seyir halindeyken sürücü Muammer Renda'nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanan Otomobilde yolcu konumunda ağır yaralanarak Dokuz Eylül Üniversitesi hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan ve hastanede ameliyata alındıktan sonra yoğun bakıma kaldırılan Çika yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Gece saatlerinde hayatını kaybetti.

"ADAM GİBİ ADAMDI"

Ünlü sanatçı Demet Akbağ ile 1999 yılında Dünya evine giren ve bu evlilikten Ali isminde bir oğlu bulunan yapımcı Zafer Çika'nın naaşı öğle namazına müteakip İzmir Alsancak hocazade Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Çeşme Alaçatı mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Çika’nın cenaze namazı sırasında İmam İzmirli yapımcı için  "Adam gibi adamdı" ifadelerini kullandı.

SANAT VE SPOR CAMİASINDAN ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Zafer Çika'nın cenaze törenine sanat ve spor camiasından çok sayıda isim katılırken gözyaşları cenaze töreninde sel oldu. Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer, Olgun Şimşek, Zafer Algöz, Şahan Gökbakar, Sermiyan Midyat, Serhat Özcan, Gonca Vuslateri, Cezmi Baskın, Yonca Evcimik, Emel Müftüoğlu ve Berkay ile spor camiasından Fatih Terim, Yılmaz Vural, Okan Buruk, Suat Usta ve Tamer Tuna  cenaze törenine gelen isimler arasında yer aldı.

DEMET AKBAĞ KAHROLDU

Demet Akbağ ve oğlu Ali Çika Cami avlusuna yakınlarının desteğiyle gelirken burada taziyeleri kabul etti. Akbağ'ın cenaze sırasında taziyeye katılanların yakasından eşinin fotoğraflarını alarak öptüğü ve gözyaşları döktü görüldü.

demet akbağ zafer çika zafer çika kimdir