Ünlü Popçu Dolandırıcı Çıktı

TAKİP ET

Bursa'da akıl almaz bir olay yaşandı. Birlikte dolandırıcılık yaptığı çeteyi de dolandıran popçunun sonrasında lüks arabalarla birlikte klip çektiği öğrenildi.

Bursa'da akıl almaz bir olay yaşandı. Birlikte dolandırıcılık yaptığı çeteyi de dolandıran popçunun sonrasında lüks arabalarla birlikte klip çektiği öğrenildi. 

Son zamanlarda yaşanan dolandırıcılık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bursa'da yaşanan dolandırıcılık olayında elebaşının pop klibi çeken bir popçu olduğu anlaşıldı. Yapılan incelemeler sonrasında popçunun aslında bir süredir bir dolandırıcılık çetesi ile birlikte çalıştığını ortaya koydu. Bunun üzerine kendi çalıştığı çeteyi de dolandıran popçunun çekmiş olduğu klip ile birlikte tıklanma rekorları kırdığı belirlendi. 

Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler ve sonucunda gerçekleştirilen operasyonların ardından bir süredir takibe takılan dolandırıcılık çetesinin çökertildiği ifade edildi. Operasyon polis ekipleri tarafından 13 farklı ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. 

DOLANDIRDIĞI PARALARLA KLİP ÇEKMİŞ

Yapılan operasyon sonrasında Süleyman E. isimli şahsın dolandırıcılık çetesinin başında olduğu ve yaptığı son vurgunun ardından Emir Ekin ismi ile bir pop şarkısına klip çektiği belirlendi. Yapılan operasyonun ardından 34 şahsın yaptığı dolandırıcılık ile 20 milyon liralık vurgun yapıldığı öğrenildi. Son olarak Emir Ekin ismi ile piyasaya çıkan popçunun tüm dolandırıcılık çetesini dolandırmayı başardığı tespit edildi. Klibi 274 bin kişi tarafından izlenirken özellikle klip sırasında lüks arabalar ve lüks mekanların kullanılması dikkatlerden kaçmadı. Dolandırıcı popçunun bu süreçte uzun zamandır dolandırıcılık yaptığı belirlendi. Konu hakkında soruşturma hala devam ediyor. 

emir ekin dolandırıcı popçu klip çekmiş