Ünlü Oyuncu ve Müzisyenden Çok Konuşulacak Bakirelik Açıklaması!

TAKİP ET

Güzel oyuncu ve müzisyen Sarel Yereli sosyal medya hesabından yaptığı soru cevap açıklamaları ile dikkat çekerken bakirelik sorularına çok konuşulacak yanıtlar verdi.

Oyunculuğu ile gündeme geldikten sonra yurt dışına çıkarak müzik çalışmaları yapmaya başlayan Serel Yereli sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla çok ses getirmişti. Cesur görüntülerini yayınlaması sebebiyle son derece dikkat çeken, zaman zaman tartışmalara sebep olan genç oyuncu ve müzisyen yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. 

Sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan ünlü oyuncu aynı zamanda özel hayatı ve tercihleri hakkında da bazı sorulara yanıt verdi. Güzel oyuncu kendisine 'Lezbiyen ilişki yaşar mısın?' sorusu karşısında yeniden tartışmalara neden olacak bir şekilde yanıt verdi. 

'LEZBİYEN İLİŞKİ YAŞAMAK İSTERDİM'

Güzel oyuncu takipçilerinden 2018 yılı için sorulara yanıt vereceğini açıkladı. Pek çok soruya yanıt veren güzel oyuncu içlerinden en cesur sorulara da yanıt vererek dikkat çekti. Lezbiyen ilişki yaşayıp yaşamayacağı konusunda merak edilenlere ise 'Vallahi ne yalan söyleyeyim. İsterdim. Ama ben baya düzüm. Erkekler dozunda iletişime geçilince sıkıntı yok. Farklıyız baya ama onlarda insan sonuçta' diyerek cevap verdi. 

Başka bir takipçisinden ise bakire olup olmadığı konusunda ilginç bir soru geldi. Bu soru karşısında ise 'Bakireyim desem sen bana inanır mısın bilemedim şuan' diyerek bir kez daha tartışmalara sebep oldu. Güzel oyuncunun açıklamaları kadar yaptıkları da son yıllarda en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. 

serel yereli bakirelik açıklaması