Ünlü Oyuncu Nasıl Aldatıldığını ve Nasıl Yakaladığını Anlattı!

TAKİP ET

Usta oyuncu Nilgün Belgün canlı yayında eski kocasının kendisini aldattığını ve aldatılmayı telesekreter mesajından öğrendiğini anlattı.

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün katıldığı bir magazin tartışma programında ilginç açıklamalarda bulundu. Geçmiş dönemde yaşadığı evlilikler ve aşk hayatı hakkında canlı yayında şimdiye kadar hiç yapmadığı samimi itiraflarda bulundu. Yaptığı itiraflarda eski eşinin yine tanıdığı evli bir kadınla kendisini aldattığını açıkladı. Açıklamalarının ardından o dönem yaşadıklarını samimi bir dille anlattı. 

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge ve Gülşen sunumu ile gerçekleştirilen 2. Sayfa programında bugün sabah saatlerinde Nilgün Belgün konuk olarak katıldı. Özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunurken eski kocası tarafından aldatıldığını ve aldatıldığını nasıl anladığını dile getirdi. 

TELESEKRETERDE MESAJLARINI SİLMEYİ UNUTMUŞLAR

Yıllar önce bir tiyatro topluluğu olduğunu ve ekip içerisinde evli bir kadın arkadaşları olduğunu anlattı. Kocasının müzisyen olduğunu anlatan usta oyuncu evli kadın arkadaşlarının devamlı arkadaş ortamlarında tek düğmesini açarak eski kocasından şarkı istediğini ve bu durumun bir zaman sonra kendisini rahatsız ettiğini anlattı. 

Eşinin kendisini aldatmasından dolayı hatalı olduğunu ancak kadının daha suçlu olduğunu anlattı. Galatasaray gecesi olduğu bir gün kocasının kendisini arayıp 'hazırlan ve yanıma gel' dediği öğrenildi. Evde telesekreterin ışığının yandığını görünce açıp dinlediğini ve kadının sesini duyduğunu açıkladı. 'Telesekreter açılmış Nilgün duyacak' dediğini anlatırken kocasının ise 'Merak etme ben silmesini biliyorum' dediği öğrenildi. Ama silmeyi unuttuğu için aldatıldığını öğrendikten sonra tüm evliliği sildiğini belirtti. 

nilgün belgün itiraf aldatılma açıklaması