Ünlü Oyuncu Kaza Geçirip Ölümden Döndü, Karşı Aracın Sürücüsünün Şiddetinden Son Anda Kurtuldu

TAKİP ET

Ailesiyle birlikte Muğla'nın Datça ilçesinde tatil yapan ünlü oyuncu Sefa Zengin, İstanbul'a dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Kaza anını anlatan oyuncu, "İnanılmaz bir hızla bize çarptı ve bizim aracımız takla attı. Olayın şoku ile 'Kim bu arabanın sahibi, bu kadar hızlı kullanıyor' dedim. Bunun üzerine eşim ve çocuğum yerde yatarken üzerime yürüdü darp etmeye çalıştı, bize saldırdı" ifadelerini kullandı.

Ailesiyle birlikte Muğla'nın Datça ilçesinde tatil yapan ünlü oyuncu Sefa Zengin, İstanbul’a dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Kaza anını anlatan oyuncu, "İnanılmaz bir hızla bize çarptı ve bizim aracımız takla attı. Olayın şoku ile 'Kim bu arabanın sahibi, bu kadar hızlı kullanıyor' dedim. Bunun üzerine eşim ve çocuğum yerde yatarken üzerime yürüdü darp etmeye çalıştı, bize saldırdı"  ifadelerini kullandı.

Bugün saat 00.30 sularında İstanbul Caddesi Osman kibar Kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada alınan ilk bilgilere göre Muğla'nın Datça ilçesinde ailesiyle birlikte tatil yaptıktan sonra İstanbul'a dönüş yoluna geçen ünlü oyuncu Sefa Zengin’in aracı takla attı. Ticari takside bulunan Sefa Zengin, Kızı İlayda Zengin, Figen zengin ve sürücünün Namık M. ve karşı Otomobilde bulunan sürücü E.A yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar kazayı görerek durumu 112 Sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.  İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulanslarla yaralıları Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.  Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DARP ETMEYE ÇALIŞTI''
Kaza anını anlatan ünlü oyuncu Sefa Zengin ise şu ifadeleri kullandı;
“Hiç bir otomobil sürücüsü bu kadar hızlı gitmemeli, inanılmaz bir hızla bize çarptı ve bizim aracımız takla attı. Kendimin ve şoförün emniyet kemerini çözdüm. İkimiz de arabadan çıktık olayın şoku ile 'Kim bu arabanın sahibi, bu kadar hızlı kullanıyor' dedim. Bunun üzerine eşim ve çocuğum yerde yatarken üzerime yürüdü darp etmeye çalıştı, bize saldırdı. Çok şükür biraz eşimde sıkıntı var ama önemli bir şeyimiz yok, verilmiş sadakamız varmış, çok ucuz atlattık.”

 

oyuncu sefa zengin kaza trafik kazası ticari taksi son dakika