Ünlü oyuncu Cemal Hünal elinde çekiçle ev bastı!

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Cemal Hünal ve spor merkezinde antrenör olarak çalışan Ufuk Tunca arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı.

Ünlü oyuncu Cemal Hünal ve spor merkezinde antrenör olarak çalışan Ufuk Tunca arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Yaşanan kavgaya şahit olan kişilerin ifadelerine göre, kavga sonrası ünlü oyuncu Cemal Hünal’ın elinde kırmız renkli bir çekiç ile antrenör Ufuk Tunca’nın evini basmaya gittiği öğrenildi.

Kavga ettiği antrenörün evini bastı

Ünlü oyuncu Cemal Hünal’ın antrenör Ufuk Tunca ile yaşadığı kavga sonrasında sinirlerine hakim olamayıp, eline kırmızı renkli bir çekiç alarak evini basmaya gittiği belirtildi. Antrenör Ufuk Tunca yaşanan olay sonrası ünlü oyuncudan şikayetçi oldu. Yaşanan tatsız olaya şahit olan bir kişi ise, ünlü oyuncunun elinde kırmızı bir çekiç olduğunu söyledi.

Antrenör şikayetinden vazgeçti

Kavga sonrası evini basan ünlü oyuncudan şikayetçi olan antrenör Ufuk Tunca şikayetinden vazgeçti. İkili kendi aralarında uzlaştıklarını, ortada herhangi bir sorunun kalmadığını söyledikten sonra dosya kapandı. İkili arasında yaşanan kavgada olayların çekiçle ev basmaya kadar büyümeye götüren şeyin ne olduğunu kimse bilmiyor.

Cemal Hünal kimdir? Şimdiye kadar yer aldığı projeler neler?

2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Cemal Hünal, Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Burada lise eğitimini tamamlamasının ardından, Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a yerleşmiştir.Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi alan Cemal Hünal, Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer alan ve adından söz ettiren Cemal Hünal birçok dizi projesinde yer almıştır.

Yer aldığı diziler

-Tozkoparan

-Diriliş Ertuğrul

-Her Sevda Bir Veda.

-Gölgedekiler.

-Paramparça

-Bir Zamanlar Osmanlı

-Leyla ile Mecnun

-Kış Masalı

-Asi

cemal hünal elinde çekiç ile ev bastı antrenör ile kavga etti