Ünlü Oyuncu Bekaret Açıklamasından Hemen Sonra Hamile Kaldı

TAKİP ET

Emilia Clarke'nin dublörü olarak ekranlara gelen oyuncu Rosie Mac evleninceye kadar bekaretini koruyacağını açıklamıştı ardından hamile olduğu öğrenildi.

Emilia Clarke'nin dublörü olarak ekranlara gelen oyuncu Rosie Mac evleninceye kadar bekaretini koruyacağını açıklamıştı ardından hamile olduğu öğrenildi. 

Game of Thrones dizisinin ünlü oyuncusu Emilia Clarke'nin dublörü olarak oyunculuk yapan Rosie Mac basına verdiği ilginç röportajları ve yaptığı açıklamaları ile dikkat çekiyor. 6 ay önce yaptığı açıklamada evlenene kadar bekaretini korumak konusunda kararlı olduğunu ve bu konuda katı kuralları olduğu belirtmişti. 

21 yaşındaki genç oyuncu kısa bir süre sonra Josh Break isimli bir kişi ile tanıştı. Tanışmanın ardından hayatının tamamen değiştiği öğrenildi. Tanışmanın ardından yaptığı açıklamalarda ise 'Biliyorum bu çok çılgınca bir durum. Ancak ben ilk görüşte aşık oldu. Bir gün birisini görüyorsunuz ve onun ruh eşiniz olduğunu hemen anlıyorsunuz' ifadelerini kullandı. 

BEKARET AÇIKLAMASINDAN 9 GÜN SONRA HAMİLE KALDI

Eşiyle sosyal medya üzerinden tanıştıklarını ve daha önce hiç yüz yüze gelmediklerini anlattı. Bir gün aynı şehirde oldukları bir zaman tanıştıkları ardından ilk görüşte birbirleri ile evlenme kararı aldıkları öğrenildi. Ailelerine dahi haber vermeden ikili evlilik kararından son derece emin olduklarını belirttiler. Evlilikten hemen sonra ise ünlü oyuncu hamile olduğunu öğrendi. İşin en garip yanı ise bu olanların sadece 9 gün içerisinde gerçekleşmesi oldu. Bekaret açıklamasından sonra hemen evlenip hamile kalan ünlü oyuncu büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

bekaret açıklaması rosie mac hamilelik