Ünlü Jinekologdan Hastalarına Korkunç Tuzak! Hastalarının Müstehcen Filmler İzlettiği İçin Tutuklandı

TAKİP ET

İstanbul Nişantaşı'nda jinekolog olarak çalışan Fecri Sevilen'in iki hastasına müstehcen film izlettikten sonra cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı.

İstanbul Nişantaşı'nda jinekolog olarak çalışan Fecri Sevilen'in iki hastasına müstehcen film izlettikten sonra cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. 

İstanbul Çapa Tıp Fakültesinde öğretim üyesi olan ve jinekoloji alanında profesör olarak görev yapan 68 yaşındaki Fecri Sevilen İstanbul Nişantaşı'nda özel bir kliniği olduğu ifade edilmişti. Uzun yıllardır pek çok hastaya destek veren ünlü profesörün büyük bir skandala imza attığı öğrenildi.

Ortaya atılan iddialar ve polise yapılan şikayetler çerçevesinde 68 yaşındaki profesörün iki hastasına cinsel saldıra bulunduğu ve öncesinde ise istekleri dışında müstehcen filmler izlettiği ifade edildi. Bunun ardından polis tarafından gözaltına alınan ünlü doktorun kişilerin özel hayatına müdahalede bulunma sebebiyle hakkında tutuklama kararının verildiği öğrenildi. 

İKİ MAĞDUR ŞİKAYETÇİ OLDUĞUNU BELİRTTİ

Doktor Fecri Sevilen'in hastası olan iki kadının polise başvurmalarının ardından güvendikleri doktorları tarafından cinsel saldırıya uğradıklarını belirtti. Polis tarafından konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Klinikte başlatılan aramalar sonrasında kameralara ve aynı zamanda bilgisayara incelenmek üzere el kondu. 44 yıllık hekimlik yapan ve son 38 yıldır öğretim üyesi olarak çalışan ünlü doktorun ortaya çıkan suçlamaları kabul etmediği belirtildi. Hastalarına göndermiş olduğu özel mesajların ise bu süreç içerisinde her hastası ile yaşadığı normal bir durum olduğu belirtildi. Bunun üzerine özel hayatın işgal edilmesi sebebiyle hakkında tutukluluk kararının verildiği öğrenildi. 

sapık doktor fecri sevilen saldırı