Ünlü İş Adamı Milyonluk Mal Varlığını Hizmetçiye Bıraktı

TAKİP ET

Türkiye'nin en büyük yatak üretimi firmalarından birinde çoğunluk hissenin sahibi olduğu sırada geçirdiği rahatsızlık nedeniyle felç kalan 75 yaşındaki Sinan Güleç, emekli öğretmen kızı ile arasında mal varlığı nedeniyle anlaşmazlık yaşıyor. İddiaya göre Güleç, firmadaki hisselerinin satışından elde edilen 22 milyon liranın yarısını kızı ile ortak olan hesapta pay edilmesini isterken geri kalan bütün mal varlığını temizlik görevlisi G.E.'nin üzerine devretti.

Babasının sağlıklı olmadığını iddia eden ve verdiği bu kararın kabul edilemez olduğunu söyleyen Nur Güleç, "Babam sağlıklı değil, doğru düşünemiyor. Yoksa bunları yapar mı? Kanser tedavisi görüyorum yaşamak için para yardımı istediğimde bile babam kabul etmiyor"  ifadelerini kullandı.

BERABER YAŞADIĞI TEMİZLİKÇİYE DEVRETTİ

Ünlü işadamı Sinan Güleç, Hisse satışından elde ettiği parayla kent merkezi ile Kemalpaşa Urla Çeşme ve Narlıdere sahilevleri bölgelerinde ev villa ve işyeri satın aldı. Güleç bir süre sonra bu gayrimenkullerin tamamını evinde temizlikçi olarak çalışırken birlikte yaşamaya başladık  G.E.'nin üzerine devretti. Emekli İngilizce öğretmeni kızı Nur Güleç, bu durumdan haberdar olunca 2015 yılında dava açtı. Ancak Nur Güleç'in talepleri babası hakkında sağlıklı olduğuna dair verilen rapor nedeniyle reddedildi.

 

iş adamı mal varlığı hizmetçi