Ünlü Güzel Cinsel İlişki Kasedi Hakkında Şok İtiraflarda Bulundu

TAKİP ET

Dünyaca ünlü güzel Kim Kardashian katıldığı bir televizyon programında kendisi hakkında çıkan cinsel ilişki kasedi için samimi açıklamalarda bulundu.

Dünyaca ünlü güzel Kim Kardashian katıldığı bir televizyon programında kendisi hakkında çıkan cinsel ilişki kasedi için samimi açıklamalarda bulundu.

Bir televizyon programı ile adını tüm dünyaya duyuran Kim Kardashian ve ailesinin yaptıkları her geçen gün ilgiyle takip edilirken olay olmaya ddevam ediyor. Yaptırdığı estetikler ve özellikle büyük kalçaları ile güzellik algısını tamamen değiştiren ünlü isim özel yaşantısıyla da son derece dikkat çekiyor. İlk ünlü olduğu dönemde yaşadığı aşklar ile dünyanın magazin gündemini değiştirmeyi başarmıştı. 

Şimdilerde evli ve iki çocuk annesi olan ünlü güzelin giydikleri, verdiği pozlar ve daha pek çok şeyin olay haline geldiği öğrenildi. Bunun üzerine bir dönem çıkan ve herkes tarafından büyük bir merakla izlenen cinsel ilişki kasedi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. 

UYUŞTURUCU ETKİSİNDE OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ

Bir dönem aşk yaşadığı Ray J ile cinsel ilişki kasedi internete düşmüş ve büyük bir skandal olarak görülmüştü. Aylarca kaset konuşulmuş ancak o dönem ünlü güzel sessiz kalmayı tercih etmişti. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalına katılan Kim, konu hakkında samimi itiraflarda bulundu. O dönem kötü bir süreç yaşadığını ve görüntülerin çekildiği anda uyuşturucunun etkisinde olduğunu itiraf etti. Bu itiraf sonrasında sosyal medyadan hayranlarının ve takipçilerinin büyük kısmı kötü örnek olduğu gerekçesi ile tepkilerini dile getirdiler. 

kim kardashian cinsel ilişki kasedi