Ünlü Gelin Adayının Son Hali Görenleri Hayrete Düşürdü

TAKİP ET

Zuhal Topal'ın programı ile ismini duyuran gelin adayı Hanife bir benzin istasyonunda pompa görevlisi olarak işe başladı. Görenler ise gözlerine inanamadı.

Zuhal Topal'ın programı ile ismini duyuran gelin adayı Hanife bir benzin istasyonunda pompa görevlisi olarak işe başladı. Görenler ise gözlerine inanamadı. 

Evlilik programları arasında katılmış olduğu Zuhal Topal'ın programı ile adından sık sık söz ettiren gelin adayı Hanife programda olduğu sırada da çok dikkat çekmişti. Talipleri ile yaşamış olduğu diyaloglar ve çeşitli skandallar ile zaman zaman gündeme gelen gelin adayı programın bitmesinin ardından sosyal medya üzerinden yaptığı reklamlar ile gelir kazanmaya başlamıştı. 

Ünlü gelin adayının sosyal medya üzerinden de ciddi bir gelir kaynağının olduğu biliniyor. Ancak bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışması görenleri hayrete düşürdü. 

YAPTIĞI İŞTEN DOLAYI MUTLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Sosyal medya hesaplarından para kazanırken aynı zamanda çalışma hayatına devam etmek istediği için bir çiğköteci dükkanında çalıştığını anlattı. Ancak sonrasında yaptığı iş başvurusunun ardından akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladığını ve bu işten son derece mutlu olduğunu anlattı. Sadece erkeklerin yapacağı bir iş olarak görülmesine rağmen kadınların yapamayacağı bir iş olmadığını ve buna inandığını ifade etti. İşi çok sevdiğini söylerken ilk defa sigortası olduğu için durumdan son derece memnun olduğunu belirtti. Düştüğünü ve zor durumda kaldığını söyleyen kişilere ise her şeyin yolunda olduğunu ve sosyal medya üzerinden de para kazanmaya devam ettiğini belirtti. 

evlendirme programı gelin adayı hanife akaryakıt istasyonu pompacı