Ünlü Futbolcu Asla Barışmam Dediği Eşine Yeniden Döndü

TAKİP ET

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu bir süre önce ayrılık yoluna girdiği eşi Sinem Çalhanoğlu ile evliliğine bir şans vererek yeniden bir araya gelme kararı aldı.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu bir süre önce ayrılık yoluna girdiği eşi Sinem Çalhanoğlu ile evliliğine bir şans vererek yeniden bir araya gelme kararı aldı. 

Geçtiğimiz yıl evlenen ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu çocukluk aşkı olan ve uzun yıllardır birlikte olduğu Sinem Çalhanoğlu ile hayatını birleştirmişti. Bunun üzerine ikilinin evlendikten kısa bir süre sonra evliliklerinde kara bulutların dolaşmaya başladığı tespit edildi. 

Yakın çevresi tarafından ikilinin boşanmak üzere oldukları iddiaları gündeme taşındı. Hamile olan Sinem Çalhanoğlu geçtiğimiz yaz sonunda boşanacaklarını açıklamıştı. Ancak son günlerde ortaya atılan yeni iddialar sonrasında ilişkilerine bir şans daha verdikleri ve tekrar birleşme kararı aldıkları öğrenildi

ASLA DEMİŞTİ ANCAK BARIŞTIĞI ÖĞRENİLDİ. 

Ayrılık kararının alınmasının ardından eşinin hamile olduğu ortaya çıktı. Boşanma kararı sorulduğu zaman aylar önce 'Geri dönülmesi mümkün olmayan ve affetmeyeceğim bir durum yaşadım. Bu sebeple asla barışmak gibi bir durum söz konusu olmadığı için kesin kararla boşanacağım' ifadelerini kullandı. Evlilikten doğacak çocuğunun tüm sorumluluklarını alacağını ancak eşi ve ailesi ile konuşmayacağını açıklamıştı. Bugün magazin tartışma programında ortaya atılan iddialar sonrasında 3 ayı ayrı geçiren çift çocukları için ve birbirlerini hala sevdikleri için evliliklerine bir şans daha verme kararı aldıkları öğrenildi. İkilinin bir kız çocuklarının olmalarının beklediği öğrenildi. İkili tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. 

hakan çalhanoğlu eski eş barıştı