Üniversiteli Genç Kızdan Yeni Bir Rekor Daha Geldi

TAKİP ET

Antalya'da bir restoranın başlatmış olduğu yarışmada rekor kıran üniversiteli genç kızın yeni bir rekora daha imza attığı öğrenildi.

Antalya'da bir restoranın başlatmış olduğu yarışmada rekor kıran üniversiteli genç kızın yeni bir rekora daha imza attığı öğrenildi. 

Antalya'da ilginç bir yarışma başlatan restoran sahibi bu sayede reklamını yapmayı başardı. Bir restoran tarafından en çok çöp şiş yiyen kişiden hesap alınmayacağı gibi son model bir akıllı telefon hediye edileceği açıklanmıştı. Geçtiğimiz günlerde yarışmaya katılan 21 yaşındaki Ceren Yılmaz 46 dakika içerisinde 315 adet çöp şiş yiyerek büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Daha önce aynı yarışmaya katıldığı ve yine rekor kırarak 255 adet çöp şiş yiyerek büyük bir rekora imza attığı öğrenildi. Yarışma sonrasında yediklerinden kaynaklı olarak 3 kilo aldığı belirlendi. 

KENDİ REKORUNU KIRDI

Antalya'da hizmet veren restoranın bu yarışmayı uzun yıllardır düzenlediği öğrenildi. Yüzlerce kişi tarafından büyük ilgi gören yarışmada üniversite öğrencisi ilk seferde 23 dakikada 255 adet çöp şiş yemişti. Rekor kırarak büyük ödülün sahibi olmuştu. Ardından başka bir yarışmacı ise 301 adet çöp şiş yiyerek yeni rekoru kırdı. Ceren Yılmaz'a restoran tarafından yeni bir yarışma teklifi yapıldı. Bunun üzerine genç kız tepkifi kabul etti. Eski rekorunun üzerine yeni bir rekor ekleyerek 43 dakikada 315 adet çöp şiş yemeyi başardı. Yarışma sonrasında bir kez daha herkesi şaşırtmayı başardı.

antalya yarışma çöp şiş rekor