Üniversite Öğrencilerine Korkunç Tuzak! Oyunculuk İçin Lazım Dedi, Sonrası Kabus

TAKİP ET

Güzellik yarışması organizatörü F.D. hakkında Oyuncu olmak için yanına gelen iki üniversite öğrencisinin çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı iddiasıyla 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Üniversite öğrencilerine şantaj yapan organizatörün yanında çalışan iki kadını taciz ettiği iddiasıyla hakkında başka bir dava açıldığı öğrenildi. Geçen yıl oyuncu olmak için yanına gittikleri F.D. tarafından taciz dildikleri ve kendilerine şantaj yapıldığı iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Üniversite öğrencileri S.E ve N.Ş.P. Başlarından geçen korkunç olayları anlattı.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLAR

Milliyet gazetesinden Elif altının haberine göre 21 yaşındaki hukuk öğrencisi S.E. verdiği ifadede Organizatörün kendisine oyuncu yapacağını belirterek çıplak fotoğraflarını çektiğini iddia etti. Üniversite öğrencisi ifadesinde, “Bana bu pozların yarışma için lazım olduğunu ve sadece beş kişinin göreceğini söyledi. Sonra fotoğraflarım magazin sitelerine düştü. İş yerine konuşmaya gittiğimde cinsel tacizde bulundu. Fotoğrafların silinmesi için ya kendisiyle beraber olmam ya da para vermem gerektiğini söyledi” dedi. 26 yaşındaki Mühendislik öğrencisi N.Ş.P. ise İfadesinde organizatörün kendisini taciz ettiğini ve çıplak fotoğraflarını çektiğini belirterek, “Ünlü olmak istiyorsan böyle fotoğraflar çekmem lazım” dediğini anlattı. 

10 YIL HAPİS İSTEMİ

Hakkındaki iddiaları yalanlayan F.D. ise Kendisine iftira atıldığını ve hiçbir suçu olmadığını söyledi. Genç kızların şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetin engellenmesi bürosu tarafından yürütülen soruşturma sona erdi. Savcılık organizatör hakkında şantaj ve cinsel taciz suçlarından 2 yıl 6 aydan 10.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Diğer yandan F.D. hakkında yanında çalışan E.Ö. ve T.A. adlı kadınların şikayeti sonrası “cinsel taciz” ve “tehdit” suçlarından başka Bir dava daha açıldı ortaya çıktı.

son dakika haber üniversite öğrencisi taciz son dakika haberi