Üniversite İçin İstanbul'a Gelen ve Fuhuş Çetesinin Eline Düşen Genç Kız Yaşadıklarını Anlattı: 60 Yaşında Bir Adama…

TAKİP ET

Üniversite okuma hayalleriyle İstanbul'a gelen ve fuhuş çetesinin eline düşen genç kız başından geçenleri anlattı. 'Bakireyim dedim ama dinlemediler.' diyen 20 yaşındaki genç kız kendisini 4 bin lira karşılığında 60 yaşındaki bir adama pazarladıklarını söyledi.

Üniversite okuma hayalleriyle İstanbul’a gelen ve fuhuş çetesinin eline düşen genç kız başından geçenleri anlattı. ‘Bakireyim dedim ama dinlemediler.’ diyen 20 yaşındaki genç kız kendisini 4 bin lira karşılığında 60 yaşındaki bir adama pazarladıklarını söyledi.

Sivas’ta lise eğitimini hemşirelik bölümünde tamamlayan 20 yaşındaki H.Y isimli bir genç kız üniversite hayalleriyle gittiği İstanbul’da hayatının kabusunu yaşadı. Üniversitede maddi imkansızlıklar nedeniyle zor zamanlar yaşayan genç kız bir AVM’de işe başladı. Burada bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığı Y.A isimli kadının iddiaya göre genç kıza sahip çıktığı ve evinde kalma teklifinde bulunduğu öğrenildi.

FUHUŞ YAPMASI İÇİN BASKI UYGULADI

Kadının evde kalması yönündeki teklifini kabul eden H.Y’nin bu teklifi kabul ettikten sonra hayatı kabusa döndü. İddialara göre genç kıza evini açan kadının ‘Bu eve katkıda bulunmalısın’ diyerek fuhuş yapmaya zorladığı genç kızın bakire olduğunu söyleyerek bu teklifi asla kabul etmeyeceğini söylediği öğrenildi. Yaşadıklarını anlatan genç kız, ‘Çok çaresizdim, elimden bir şey gelmiyordu. Eve gelenlerle birliktelik yaşamadım ama alkol alıp bana dokunuyorlar, karşılığında Y.A’ya para veriyorlardı.’ dedi.

‘BENİ 60 YAŞINDAKİ ADAMA PAZARLADILAR’

Öte yandan 4 bin lira karşılığında kendisini 60 yaşında olan bir adama pazarladıklarını söyleyen H.Y, hayatının mahvolduğunu söyleyerek, ‘Küçük yaşta kızları birilerine pazarlıyorlar’ dediği öğrenildi.

 

İstanbul Fuhuş Sivas Genç kız Üniversite