Ümitcan Uygun'un ağabeyinden Müge Anlı'ya tehdit!

TAKİP ET

Uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve özendirmek suçundan tutuklanan ve Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi Ümitcan Uygun'un ağabeyi sosyal medyadan Müge Anlı'yı ölümle tehdit etti.

Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili şüphelerin odağındaki kişi olan Ümitcan Uygun, önce gözaltına alınmış ardından serbest bırakılmıştı. Uyuşturucu kullanırken çekilen videolarının sosyal medyadan paylaşılmasından sonra uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve özendirmek suçundan tutuklanan Ümitcan Uygun tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşanan bu olayın ardından Ümitcan Uygun'un ağabeyi, Instagram üzerinden ölüm tehditleri savurdu.

"ALEYNA'NIN ÖLÜMÜNÜ MÜGE ANLI DA TADACAK"

Ümitcan Uygun'un ağabeyi sosyal medyadan paylaştığı mesajlarda, "Aleyna'nın ölümünü herkese yaşatacağım. Müge Anlı bunu sen de tadacaksın! Kardeşime kim yanlış yaptıysa hepsi bedelini hayatlarıyla ödeyecek. Yazan baba yürekliler var, hepinizi keserim. Bana öyle kabadayılık yapmayın. Ümitcan'ın hakkını kimseye yedirtmeyeceğim. Herkes canıyla da olsa alacak. Göreceksiniz, ağabeyi onu yalnız bırakmıyor" ifadelerini kullandı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Ümitcan Uygun'un sosyal medyaya düşen videosunda iki kadın ile birlikte uyuşturucu kullandığı görülüyor. Görüntüler üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgilisoruşturma başlatılmıştı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ümitcan Uygun ve yanında bulunan iki kadından T.K.'yı Etimesgut ilçesinde yakalayarak gözaltına almıştı. Uygun, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Diğer kadın ise İzmir'de yakalanmıştı. Ayrıca, Ümitcan Uygun'un kaçmasına yardımcı olduğu iddiasıyla babası Durak Uygun da gözaltına alınmıştı.